Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ



Αρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν
ΕΡΤ1 & Cosmote Sport2HD, 21.45
Στο Λονδίνο υποδέχεται η Αρσεναλ την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας από 10 βαθμούς και επομένως όποια κερδίσει τον αγώνα αυτόν θα πάρει σοβαρό προβάδισμα για την κορυφή του Α’ ομίλου.

Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Η Λυδία έχει αναλάβει να στήσει δύο καινούργια κοινωνικά παντοπωλεία με αποτέλεσμα να γυρνάει βράδυ κάθε μέρα, αφήνοντας την ευθύνη των παιδιών στον Σάββα και στους λοιπούς συγγενείς. Υστερα από κάποιες μέρες απουσίας παρατηρεί ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά στο σπίτι. Ο Σάββας, αν και προσπαθεί, δεν τα καταφέρνει και τα κορίτσια πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς τετράδια, κολατσιό και καθαρά ρούχα. Οταν η δασκάλα της Σάντρας μιλάει στον Βαγγέλη για την κατάσταση των παιδιών και έπειτα από προτροπή της Χαρούλας, η Λυδία αποφασίζει να αφήσει τη δουλειά της και να πειραματιστεί με τον ρόλο της νοικοκυράς, αλλά η ζωή της δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που περίμενε.
Ξένες ταινίες
«Speed»
Star, 22.00
Θεαματική περιπέτεια καταδίωξης του Γιαν ντε Μποντ γυρισμένη σε ένα λεωφορείο παγιδευμένο με βόμβα. Με τους Κιάνου Ριβς (αστυνομικός), Ντένις Χόπερ (τρομοκράτης). (HΠΑ, 1994, 111′)
«Εξ επαφής»
(Closer)
Mega, 24.00
Τα μέλη δύο εξαιρετικά μπερδεμένων σύγχρονων ζευγαριών (Τζουντ Λο, Τζούλια Ρόμπερτς, Κλάιβ Οουεν και Νάταλι Πόρτμαν) προσπαθούν να βάλουν τάξη στη ζωή τους. Ενα θεατρικό έργο που είχε απήχηση και στη χώρα μας βρίσκεται στα ικανά χέρια του Μάικ Νίκολς («Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ»). Οι Οουεν, Πόρτμαν προτάθηκαν για Οσκαρ β’ ρόλου. (ΗΠΑ, 2005, 104′)

HeliosPlus