Ο ΣΚΑΪ παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα

Το νέο του πρόγραμμα για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε παρουσίασε ο ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας στο Μουσείο Μπενάκη.
Τη βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ κ. Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για το πρόγραμμα του καναλιού και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού, πρώτα από τις δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες, και αν αλλάξουν τα δεδομένα και στην ελεύθερη τηλεόραση. Παράλληλα, ο κ. Αλαφούζος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα στα οποία δίνει μεγάλο βάρος φέτος ο ΣΚΑΪ.
Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού κ. Σταμάτης Μαλέλης επεσήμανε ότι «πριν από λίγο καιρό ήμασταν περήφανοι στον ΣΚΑΪ για την ενημέρωση. Τώρα είμαστε περήφανοι και για την ψυχαγωγία.
Καταφέραμε να δέσουμε μια πολύ δυνατή ενημέρωση με άποψη, με μια πολύ δυνατή ψυχαγωγία με άποψη. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε».
Η διευθύντρια προγράμματος κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε ότι «μαζί με τους κορυφαίους δημοσιογράφους που αποτελούν τον ΣΚΑΪ έχουν προστεθεί ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, δημιουργοί ακόμη και ροκ σταρ …»
Η κ.Μαραγκουδάκη παρουσίασε το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού που φέτος περιλαμβάνει τέσσερα μεγάλα πρότζεκτ:Πιο συγκεκριμένα:
Ο ΣΚΑΪ, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «The Χ-FACTOR» το «The Voice of Greece», το «Junior Music Stars», το «Survivor».
Η ψυχαγωγία έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με τρεις νέες ψυχαγωγικές εκπομπές : το «Αll about art» με την Σοφία Τσίπα, το «Beautiful Life» με την Στέλλα Γιαμπουρά και τον Τάσο Παπαλαζάρου, και την «Μαγείρισσα άμεσης Βοήθειας» με την Μυρσίνη Λαμπράκη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνει:25 ξένες σειρές μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι: «BILLIONS», «EXTANT», «CRIMINAL MINDS», «LIMITLESS», «ΝCIS LOS ANGELES», «ΝCIS NEW ORLEANS», «ELEMENTARY», «THE GOOD WIFE», «HAWAII FIVE-0» o 15oς κύκλος του «CSI LAS VEGAS» και οι νέοι κύκλοι του «GAME OF THRONES».
Πλούσιο είναι και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τόσο σε ελληνικές παραγωγές όσο και σε ξένες. Καθημερινά προβάλλεται το «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούληο. Και τα Σαββατοκύριακα «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ,τις «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, το «ΜasterClass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, το «Τraction» με τον Κωστή Στεφανή.
Συνεχίζεται η σατιρική εκπομπή «Οτιναναι» αλλά και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές: «Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Kούτρα.Στις 2.00 το μεσημέρι καθημερινά το πρώτο δελτίο της ημέρας με την Εύα Αντωνοπούλου, και το Σαββατοκύριακο εναλλάξ με την Βίκυ Παύλου, Λουίζα Κροντήρη και την Μαριλένα Γεραντώνη, «ΣΚΑΪ στις 6» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο,στις 21.00 το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη καθημερινά, και οι «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, ΠαύλοΤσίμα και από φέτος και τον Τάσο Τέλλογλου.
To Σαββατοκύριακο προβάλλονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, κάθε Σάββατο το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, και το «Eco news» με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου. Και την Κυριακή το «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, το «Ready Business:Tα Νέα των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με τον Νίκο Υποφάντη, «7ημέρες Κόσμος» και το «7 ημέρες Επιστήμη»με τον Νίκο Ανδρίτσο, το «7 ημέρες Ελλάδα» με την Μαρία Αναστασοπούλου, και οι «Δικογραφίες» με την Μαίρη Μπενέα.
Στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ συνεχίζεται η αθλητική ενημέρωση με μετάδοση των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία το 2018.
Και οι εκπομπές: «Δίκη στον ΣΚΑΪ», «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και «Kick off».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.