ΗPEOPLECERT, κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις με 500 διαφορετικές εξετάσεις σε περισσότερες από 160 χώρες, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο αξιολόγησης της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας, με τη διεξαγωγή των εξετάσεων του IELTS στην Ελλάδα.

Η νέα Ελληνο-Αυστραλιανή συνεργασία μεταξύ της PEOPLECERT και της IDP Education, μετόχου του IELTS διεθνώς με έδρα την Αυστραλία, ενισχύει περαιτέρω τον στρατηγικό στόχο του Ομίλου PEOPLECERT, να αποτελεί πάροχο με ηγετική θέση στον τομέα εξετάσεων γλωσσικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων παγκοσμίως.

Είναι η πρώτη φορά που οι εξετάσεις του IELTS διοργανώνονται από έναν ελληνικό, διεθνούς εμβέλειας φορέα, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο των επαγγελματικών πιστοποιήσεων. Η εμπειρία αυτή δίνει στην PEOPLECERT ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας τη διοργάνωση εξετάσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, σε περισσότερες πόλεις ανά την Ελλάδα ανάλογα με τη ζήτηση, και σε πιο συχνά διαστήματα. Επιπλέον, η υπερσύγχρονη τεχνικά υποδομή του Ομίλου PEOPLECERT, δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

«Η επιλογή της PEOPLECERT από την IDP Education, για τη διεξαγωγή των εξετάσεων του IELTSστην Ελλάδα, καταδεικνύει την τεχνολογική μας υπεροχή και τη μοναδική προσφορά υπηρεσιών μας, αλλά επιβεβαιώνει και την αξία της προσήλωσής μας στις αρχές που διέπουν τη δραστηριότητά μας «Ποιότητα, Πάθος, Καινοτομία, Ακεραιότητα» δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος τηςPEOPLECERT.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τηνPEOPLECERT, έναν καινοτόμο φορέα με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, που έχει τις ίδιες αξίες, στόχους και απαιτήσεις με μας» σημείωσε από την πλευρά της ηMelissa Cudmore,υπεύθυνη τηςIDP Educationστην Ευρώπη.

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας αυτής συνεργασίας έγινε σε δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες προσήλθαν περισσότερα από 1.000 άτομα

από όλη την Ελλάδα, καθηγητές αγγλικών και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διευθυντή Εμπορικής Ανάπτυξης κ. Μάριο Μολφέτα και τα στελέχη κκ. Νίκο Πυλαρινό και Έλλη Νόιτση, αλλά και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς.

Σημειώνεται ότι η PEOPLECERT διενεργεί εξετάσεις για όλα τα επίπεδα αξιολόγησης της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων τωνLanguageCertγια τα επίπεδαA1-A2, τις εξετάσειςCity and Guildsγια τα επίπεδα Β1-Γ2 και πλέον τις εξετάσειςIELTSγια την ευχέρεια της αγγλικής γλώσσας.

ΤοIELTSείναι το πιο δημοφιλές πιστοποιητικό γνώσης αγγλικών για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή να εργαστούν σε χώρες όπου τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας. Περισσότερα από 9.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί παγκοσμίως αποδέχονται το πιστοποιητικό IELTS, ενώ στη χώρα μας αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Μέσα στο 2015 περισσότερο από 2,7 εκατομμύρια άτομα έδωσαν εξετάσεις IELTS παγκοσμίως.