Ελληνικές σειρές

«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Ο Ματθαίος γίνεται έξαλλος όταν τον στήνει στο ραντεβού η Αναστασία, έτσι έχει βάλει σκοπό να χαλάσει κάθε ρομαντική της έξοδο με τον Ανδρέα. Η Στέλλα επισκέπτεται απελπισμένη τη Μελίνα και της ζητά βοήθεια για τη σχέση της με τον Ματθαίο. Ο Σήφης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αλκηστις δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους.

«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Η Μαριάννα Ζαχαριουδάκη, η παιδοψυχίατρος για τον Παυλή, φτάνει στο σπίτι όπου την περιμένουν όλοι. Εκεί, και οι δύο πλευρές δοκιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη. Η Μαριάννα είναι παλιά γνωστή της Ελένης από το σχολείο. Μεταξύ τους τρέχει «κακό αίμα». Αφήνοντας το παρελθόν στην άκρη, η Μαριάννα ενημερώνει την οικογένεια για τον αυτισμό. Παράλληλα όμως διαπιστώνει το πρόβλημα επικοινωνίας που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Η Ελένη έχει αποφασίσει να κρύψει από όλους στο χωριό τον αυτισμό του Παυλή, γεγονός που φέρνει τη Μαριάννα σε πολύ δύσκολη θέση.
Ξένες ταινίες

«Rush»
Star, 22.00
Η διάσημη κόντρα των οδηγών της Formula 1, του Αυστριακού Νίκι Λάουντα (Ντάνιελ Μπριλ) και του Βρετανού Τζέιμς Χαντ (Κρις Χέμσγουορθ), στη δεκαετία του 1970 βρήκε την ταινία που της άξιζε σε αυτή τη χορταστική περιπέτεια του Ρον Χάουαρντ. (Γερμανία / ΗΠΑ / Αγγλία, 2013, 109′)
«Gigli»
Mega, 24.00
Οταν ένας γκάνγκστερ (Μπεν Αφλεκ) αναγκάζεται να συνεργαστεί με γυναίκα-«συνάδελφο» (Τζένιφερ Λόπεζ), κάπου το πράγμα στραβώνει. Οχι μόνο στην υπόθεση της ταινίας, αλλά και στην ίδια την ταινία, διότι η εδώ συνεργασία του Αφλεκ με την πρώην σύζυγό του Λόπεζ αποδείχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο του 2004. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μπρεστ. (ΗΠΑ, 2002, 88′)

HeliosPlus