Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο, Πρέμιερ Λιγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ
COSMOTEsport1HD, 14.30
Σε ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι της διοργάνωσης, οι Μπέμπηδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) υποδέχονται στο «Ολντ Τράφορντ» τους Κανονιέρηδες (Αρσεναλ) και οι Μουρίνιο – Βενγκέρ, οι δύο προπονητές, ξαναβρίσκονται αντιμέτωποι με τα αγαπημένα τους mind games.


Τηλεπαιχνίδι
«Quizdom the show»
Alpha, 20.00
Γρήγορο, έξυπνο, απρόβλεπτο, ανανεωμένο. Καινούργια σεζόν, καινούργιες ερωτήσεις, καινούργιοι κανόνες. Το «Quizdom The Show» μπαίνει ξανά στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.


Ξένες ταινίες
«Εγώ, ο απαισιότατος»
(Despicable me)
Star, 21.00
Σε ένα όμορφο προάστιο, ανάμεσα στα σπίτια με τους λευκούς φράχτες και τα ανθισμένα τριαντάφυλλα, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο. Εκεί διαμένουν ο πανούργος Γκρου και τα απερίγραπτα κωμικά τσιράκια του, τα minions. Ο Γκρου μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια σχέδια και το νέο, μεγαλεπήβολο είναι να κλέψει το φεγγάρι. Προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια, τα οποία του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα ακόμη και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας και μίσους να κινδυνεύει να πέσει ολοσχερώς. (ΗΠΑ, 2010, 92′)

«Αόρατο άγγιγμα»
(Hollow man)
Mega, 23.00
Σε στρατιωτικό εργαστήριο απορρήτων ερευνών μια ομάδα νεαρών επιστημόνων ανακαλύπτει το «κλειδί» που επιτρέπει στον άνθρωπο να γίνει αόρατος. Η αλαζονεία του αρχηγού της ομάδας Σεμπάστιαν Κέιν τον οδηγεί στο απόλυτο ρίσκο να δοκιμάσει ο ίδιος τη διαδικασία του παράτολμου αυτού πειράματος. Δυστυχώς για όλους γίνεται όντως αόρατος και κανένας δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο καταξιωμένος Πολ Βερχόφεν. (ΗΠΑ, 2000, 114′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.