Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
ΕΡΤ1, 22.00
Στο «Palau Blaugrana» της Βαρκελώνης θα αναμετρηθούν –και πάλι –η Μπαρτσελόνα του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα και η Ρεάλ.
Ελληνική σειρά
«Οι συμμαθητές»
ANT1, 22.15
Η Μαριλένα και ο Γιώργος τα βρίσκουν σκούρα όταν η Ντίνα έρχεται στα χέρια με την Αλίκη. Στο σπίτι του Φρίντομ καταφθάνει για εξέταση κατ’ οίκον μια εξαιρετικά σέξι γιατρός, ενώ εμφανίζεται και η Σεσίλια με εντολή από τη Μαριλένα να μην αφήσει να υποπέσει ο Φρίντομ σε παραστράτημα. Η Γκέλυ αγνοεί τα τηλεφωνήματα του Αλέξανδρου.
Ξένες ταινίες
«Toy story 3»
Alpha, 21.00
Ο Αντι έχει πια μεγαλώσει και καθώς ετοιμάζεται για το κολέγιο τακτοποιεί το άλλοτε παιδικό δωμάτιό του. Ο Μπαζ, ο Γούντι, ο Σούστας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, προτού καλά-καλά το καταλάβουν, βρίσκονται στον γειτονικό παιδικό σταθμό ανάμεσα σε ασυγκράτητα νήπια. Στο χάος που ακολουθεί, η ομάδα θα προσπαθήσει να μείνει ενωμένη. (ΗΠΑ, 2010, 108′)

«Τροία»
(Troy)
Star, 22.00
1193 π.Χ. Η «Ιλιάδα» του Ομήρου όπως τη φαντάστηκε ο σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Πέτερσεν εντυπωσιάζει ως θέαμα αλλά δεν έχει τίποτε το ποιητικό. Ο Ερικ Μπάνα υποδύεται τον Εκτορα, ο Μπραντ Πιτ τον Αχιλλέα, ο Σον Μπιν τον Οδυσσέα και ο Πίτερ Ο’Τουλ τον Πρίαμο. (ΗΠΑ, 2004, 147′)
«Καραντίνα 2: τρόμος στο αεροδρόμιο»
(Quarantine 2: terminal)
Mega, 24.00
Ενας παράξενος ιός έχει μολύνει και εξοντώσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Λος Αντζελες. Οι επιβάτες μιας πτήσης προς Κάνσας νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί καθώς πετούν πάνω από τη μολυσμένη πόλη. Ο ιός ωστόσο κατάφερε να «επιβιβασθεί» και το αεροσκάφος πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε ένα εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο κάπου στο πουθενά… (ΗΠΑ, 2011, 82′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.