Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
ΕΡΤ1, 22.00
Στο «Palau Blaugrana» της Βαρκελώνης θα αναμετρηθούν –και πάλι –η Μπαρτσελόνα του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα και η Ρεάλ.
Ελληνική σειρά
«Οι συμμαθητές»
ANT1, 22.15
Η Μαριλένα και ο Γιώργος τα βρίσκουν σκούρα όταν η Ντίνα έρχεται στα χέρια με την Αλίκη. Στο σπίτι του Φρίντομ καταφθάνει για εξέταση κατ’ οίκον μια εξαιρετικά σέξι γιατρός, ενώ εμφανίζεται και η Σεσίλια με εντολή από τη Μαριλένα να μην αφήσει να υποπέσει ο Φρίντομ σε παραστράτημα. Η Γκέλυ αγνοεί τα τηλεφωνήματα του Αλέξανδρου.
Ξένες ταινίες
«Toy story 3»
Alpha, 21.00
Ο Αντι έχει πια μεγαλώσει και καθώς ετοιμάζεται για το κολέγιο τακτοποιεί το άλλοτε παιδικό δωμάτιό του. Ο Μπαζ, ο Γούντι, ο Σούστας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, προτού καλά-καλά το καταλάβουν, βρίσκονται στον γειτονικό παιδικό σταθμό ανάμεσα σε ασυγκράτητα νήπια. Στο χάος που ακολουθεί, η ομάδα θα προσπαθήσει να μείνει ενωμένη. (ΗΠΑ, 2010, 108′)

«Τροία»
(Troy)
Star, 22.00
1193 π.Χ. Η «Ιλιάδα» του Ομήρου όπως τη φαντάστηκε ο σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Πέτερσεν εντυπωσιάζει ως θέαμα αλλά δεν έχει τίποτε το ποιητικό. Ο Ερικ Μπάνα υποδύεται τον Εκτορα, ο Μπραντ Πιτ τον Αχιλλέα, ο Σον Μπιν τον Οδυσσέα και ο Πίτερ Ο’Τουλ τον Πρίαμο. (ΗΠΑ, 2004, 147′)
«Καραντίνα 2: τρόμος στο αεροδρόμιο»
(Quarantine 2: terminal)
Mega, 24.00
Ενας παράξενος ιός έχει μολύνει και εξοντώσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Λος Αντζελες. Οι επιβάτες μιας πτήσης προς Κάνσας νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί καθώς πετούν πάνω από τη μολυσμένη πόλη. Ο ιός ωστόσο κατάφερε να «επιβιβασθεί» και το αεροσκάφος πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε ένα εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο κάπου στο πουθενά… (ΗΠΑ, 2011, 82′)

HeliosPlus