Διεθνής διάκριση για την ψηφιακή τραπεζική της Alpha Bank στα βραβεία “Best Digital Banks 2016”

Με το βραβείο “Digital Bank of Distinction for Western Europe” για την ψηφιακή της παρουσία και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που προσφέρει, διακρίθηκε η Alpha Bank στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Best Digital Banks 2016”.

Με το βραβείο “Digital Bank of Distinction for WesternEurope” για την ψηφιακή της παρουσία και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικήςπου προσφέρει, διακρίθηκε ηAlpha Bankστο πλαίσιο του διαγωνισμού “Best Digital Banks 2016”.
Οδιαγωνισμός αποτελεί μέρος των διεθνούς κύρους Global Finance Awards πουδιοργανώνονται σε ετήσια βάση από το έγκριτο περιοδικό Global Finance.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ησημαντική αυτή διάκριση κατατάσσει την Alpha Bank μεταξύ των σημαντικότερων“ψηφιακών τραπεζών” παγκοσμίως. Αποτελεί συνολική αναγνώριση τουπρωτοποριακού χαρακτήρα της ψηφιακής παρουσίας της Τραπέζης και τωνολοκληρωμένων και καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχειστους Πελάτες της.
Η κατάκτηση του βραβείου “Digital Bank of Distinction forWestern Europe” αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στο Alpha e-Banking Ιδιωτών πουανασχεδιάσθηκε προσφάτως και συγκεκριμένα στις υπηρεσίες Alpha Web Bankingκαι Alpha Mobile Banking καθώς και το ενημερωτικό portal www.alpha.gr/e-banking.
Σύμφωνα με το Global Finance, η νέα κατηγορία βραβείων “Digital Banks ofDistinction” απευθύνεται σε τράπεζες που δραστηριοποιούνται σε μεσαίες αγορές καισε τοπικό επίπεδο και στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικότερων επιτευγμάτων καιτων βέλτιστων πρακτικών στο digital banking παγκοσμίως.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.