Ελληνικές σειρές
«Τα πέντε κλειδιά»
ΑΝΤ1, 17.45
Η Κυβέλη πετάγεται από τον ύπνο της. Είναι τα γενέθλια του παιδιού της. Φεύγει από το σπίτι αλαφιασμένη, ζητώντας να μην την ακολουθήσει κανείς. Ο Πάρης αποφασίζει να κρατήσει τον έρωτά του για τη Σούγκαρ πλατωνικό. Ο Ορέστης ψάχνει στο δωμάτιο της Κυβέλης κάποιο στοιχείο που θα τον βοηθήσει να τη βρει, αλλά βρίσκει κάτι που θα τον ανησυχήσει. Ο Τζίμης χτυπά τη Σούγκαρ με το αυτοκίνητο της Νάντιας. Η Κυβέλη επιστρέφει το βράδυ και ο Ορέστης αποφασίζει πως έφθασε η ώρα της αλήθειας.
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Ο Αχιλλέας σε μεγάλη ένταση ψάχνει να πιει και καταλήγει να κρατάει την ταβέρνα του Θοδωρή όσο αυτός μαζί με τους άλλους βρίσκονται στους αρραβώνες του Βλάση και της Ρενάτας. Στην έπαυλη όλα κυλούν κανονικά με τους καλεσμένους να έρχονται σιγά – σιγά, ενώ ο Βλάσης λείπει και η Σύλβια μαλώνει με την Αιμιλία. Η Φαίη με τον Ζούβα στο σπίτι της καταστρώνουν σχέδια για την καταστροφή της οικογένειας της Ρενάτας. Ο Βλάσης επιτέλους έρχεται στην έπαυλη, μαλώνει όμως έντονα με τη Ρενάτα και καταλήγουν να την κυνηγάει στον κήπο. Θα γίνουν τελικά αυτοί οι αρραβώνες;
Ξένη ταινία
«Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0»


(Die Hard 4.0)


Star, 22.00
Η τέταρτη ταινία του Μπρους Γουίλις ως tough guy, υπαστυνόμου της Νέας Υόρκης Τζον ΜακΛέιν. Τούτη τη φορά αναλαμβάνει δράση όταν το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών απειλείται από ολική καταστροφή. Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν. (ΗΠΑ, 2007, 119′)

HeliosPlus