Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Ρεάλ – Παναθηναϊκός
ΕΡΤ1, 22.00
Στην έβδομη εμβόλιμη αγωνιστική τής διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης, στη Μαδρίτη, για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Η Αλίνα χώρισε τον Διονύση μέσω skype και εκείνος κινείται από καναπέ σε καναπέ ακούγοντας λυπητερά τραγούδια, μιας και δεν μπορεί να πάει σπίτι του αφού όλα του θυμίζουν την Αλίνα. Η οικογένεια Χαμπέα φθάνει στα άκρα για να του ανεβάσει τη διάθεση και να τον κάνει να ξεχαστεί αλλά αυτός δείχνει να είναι κολλημένος. Αραγε ισχύει η πεποίθηση της Μπέλας ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει;

Ξένη σειρά
«CSI Cyber»
Σκάι, 00.45
Η Εϊβερι και η υπόλοιπη ομάδα του CSI Cyber καλείται να εξιχνιάσει τον θανάσιμο αυτοτραυματισμό 15χρονου αγοριού με πυροβόλο όπλο. Οπως δείχνουν τα στοιχεία, το θύμα είχε βρει το όπλο μέσω επαφών με άλλους παίκτες σε ένα online ηλεκτρονικό παιχνίδι. Για αυτό και η Εϊβερι πιστεύει ότι κάποιος χάκερ προσεγγίζει παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών και τους καθοδηγεί άθελά τους σε σκοτεινά μονοπάτια.
Ξένη ταινία
«Μετά την επόµενη µέρα»
(The day after tomorrow)
Star, 22.00
Περιπέτεια οικολογικής καταστροφής του Ρόλαντ Εμεριχ βασισμένη στη θεωρία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να μας φέρει σε μια νέα Εποχή των Παγετώνων. Οταν ο εφιάλτης αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, ο παλαιοκλιματολόγος Αντριαν Χολ θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο και τον γιο του. Πρέπει όμως να ακολουθήσει αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που θα ακολουθήσουν οι απεγνωσμένες ορδές του πλήθους καθώς μετακινούνται σε πιο θερμές περιοχές για να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία της φύσης… Με τους Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Γκίλενχααλ. (ΗΠΑ, 2004, 120′)

HeliosPlus