Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ΑΝΤ1, 23.15
Ο Μήτσος έχει τα γενέθλιά του και είναι πανευτυχής, αλλά απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι κανένας δεν τα θυμάται. Η Αγγέλα φοβάται ότι ο Μάξιμος είδε τι έκανε το προηγούμενο βράδυ και φέρεται παράλογα. Ολα ξεχνιούνται στο πάρτι-έκπληξη που οργανώνει ο Μάξιμος για τον Μήτσο, όπου είναι όλοι εκεί και είναι ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά ο Μάξιμος και η Στέλλα. Η έκπληξη όλων κορυφώνεται όταν εμφανίζεται ένα πρόσωπο-κλειδί από το παρελθόν.

Ξένες ταινίες
«Σε επικίνδυνο έδαφος»
(On deadly ground)

STAR, 23.45
Ο Φόρεστ Ταφτ και ο Χιου Πάλμερ εργάζονται για λογαριασμό μιας εταιρείας διύλισης πετρελαίου στην Αλάσκα, διευθυντής της οποίας είναι ο φιλόδοξος Μάικλ Τζένινγκς. Η εύρεση μιας δισκέτας από τον Χιου, που ενοχοποιεί τον Τζένινγκς για παράλειψη των μέτρων ασφάλειας με συνέπεια τη μόλυνση του περιβάλλοντος, έχει ως τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του πρώτου από ανθρώπους του Τζένινγκς. Οταν ο Ταφτ αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση της δολοφονίας του φίλου του μπαίνει και αυτός στο στόχαστρο του Τζένινγκς, όμως η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του αποτυγχάνει και ο Ταφτ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. (ΗΠΑ, 1994, 93′)
«Ο ελεεινός ιππότης της ασφάλτου»
(Talladega nights: the ballad of Ricky Bobby)

MEGA, 24.00
Ο Ρίκι Μπόμπι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ραλίστες στην ιστορία των αμερικανικών αγώνων ταχύτητας NASCAR. Εχει όσα επιθυμεί ένας λάτρης της ταχύτητας και εθνικό ίνδαλμα: πολυτελή έπαυλη, «καυτή» σύζυγο και έναν πιστό συνάδελφο, τον παιδικό του φίλο Καλ. Ολα όμως ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ο εκκεντρικός γάλλος ραλίστας της Φόρμουλα 1 Ζαν Ζιράρ, που με την επιτυχία του απειλεί να ρεζιλέψει τον Ρίκι και να καταστρέψει την καριέρα του. (ΗΠΑ, 2007, 116′)

HeliosPlus