Υποκατασκευαστικό έργο που ξεπερνάει τα 1,2 εκατ. ευρώ για κατασκευή βασικών εξαρτημάτων, ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, των αμυντικών συστημάτων PATRIOT έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία ΤΕΜΜΑ Α.Ε. από την IDE (Intracom Defence Electronics).
Η συνεργασία αυτή, με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης, ήταν επιλογή των διοικήσεων των δύο εταιρειών, προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό όπως συνέβαινε στο παρελθόν.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την συνεργασία αυτή η ΤΕΜΜΑ Α.Ε. πιστοποιεί τις υψηλές τεχνολογικές της δυνατότητες και εδραιώνει παρουσία της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων. Παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση των εξαγωγών και την αύξηση του εθνικού προϊόντος, μέσω της διατήρησης των θέσεων εργασίας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική περίοδο για την χώρα μας.
Η ΤΕΜΜΑ ιδρύθηκε το 1961 με έδρα την Αθήνα και αντικείμενο τις μηχανολογικές κατασκευές υψηλής ακριβείας.
Σήμερα λαμβάνει παραγγελίες από όλες οι μεγάλες εταιρείες της Ελληνικής βιομηχανίας καθώς και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.
Η εταιρεία λειτουργεί με πιστοποιημένο το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της κατά EN ISO 9001:2008 από την TUV και ήδη βρίσκεται στην διαδικασία αναβάθμισης του, κατά EN ISO 9001:2015.