Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Αγάπη έχει προσεγγίσει την ανταγωνίστριά του Αννα Μακρή για να δουλέψουν μαζί και προτείνει στον Ορέστη να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρεία. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος και η Αγάπη τα ξαναβρίσκουν και υπόσχονται να μη χωρίσουν ξανά ποτέ. Η πρόσληψη του Βασίλη στο σπίτι του Ταξόπουλου θα γεμίσει με κωμικές στιγμές τις ζωές όλων, εκτός της Αρετής, που θα ταράζεται όλο και περισσότερο όποτε τον βλέπει.

Ξένες ταινίες
«Το έβδομο σημάδι»
(The seventh sign)
Mega, 24.00
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Η Αποκάλυψη βρίσκεται προ των πυλών… τα ποτάμια πλημμύρισαν με αίμα, η έρημος καλύφθηκε από πάγο, το φεγγάρι έγινε κατακόκκινο. Τα έξι σημάδια της Αποκάλυψης παρουσιάστηκαν. Τώρα, μόνο μια γυναίκα μπορεί να σταματήσει το έβδομο. Η νεαρή Αμπι Κουίν ανακαλύπτει ότι αυτή και το μωρό που κουβαλά ακόμη στην κοιλιά της παίζουν έναν τρομακτικό ρόλο στην αλυσίδα των γεγονότων που οδηγούν τον κόσμο στην καταστροφή. (ΗΠΑ, 1988, 93′)

«Ροζέτα»
(Rosetta)
ΕΡΤ1, 01.35
Υποδυόμενη τη Ροζέτα, μια πάμφτωχη Βελγίδα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρηθεί σε κάποια δουλειά, η Εμιλί Ντικέν δικαιώθηκε με το βραβείο ερμηνείας, όπως άλλωστε και η ταινία των αδελφών Λικ και Ζαν-Πιερ Νταρντέν που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα. (Βέλγιο, 1999, 90′)

«Ψυχώ»
(Psycho)

STAR, 02.30
Μια κλέφτρα (Τζάνετ Λι) βρίσκει καταφύγιο (και το μετανιώνει πικρά) στο ξενοδοχείο ενός παράξενου, μοναχικού ανθρώπου (Αντονι Πέρκινς). Με το αριστούργημά του ο Αλφρεντ Χίτσκοκ γράφει ιστορία στον τρόμο και μας υπενθυμίζει τους κινδύνους που κρύβονται ακόμη και σε μια καθημερινή συνήθεια όπως το… μπάνιο. (1960, ΗΠΑ, 109′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.