Σπ. Λυκούδης: «Αν ο κ. Βούτσης μας δώσει διαβεβαιώσεις για το θέμα της αναστολής και της κατάργησης του 2α και γίνει αποδεκτή η πρόταση της Ν.Δ. για τον κ. Κουτρομάνο, θα έχουμε συμφωνία για το ΕΣΡ»

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στον Βήμα Fm 99.5 για τις πιθανότητες σύστασης του ΕΣΡ

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανού για τις πιθανότητες σύστασης του ΕΣΡ. {{{ audio1 }}}

Για τη σύσταση ΕΣΡ

«Έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες τώρα, από την προηγούμενη φορά. Μπορεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, ο κ. Βούτσης και λοιπά να θεωρήσει ότι μας δίνει διαβεβαιώσεις και για το άλλο θέμα της αναστολής και της κατάργησης του 2α, που είναι αυτό που το ΣτΕ, θεώρησε ότι είναι αντισυνταγματικό. Αν αυτά συμφωνηθούν, εννοώ και με τη Ν.Δ. και αν γίνει αποδεκτή η πρόταση της Ν.Δ. για τον κ. Κουτρομάνο, ε, από κει και πέρα νομίζω, ότι διαμορφώνονται δυνατότητες συνάντησης και συνεννόησης.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει στη λογική ότι θέλω να ελέγξω καθετί που έρχεται από δω και μπρος μπροστά μας με το ΕΣΡ και η Ν.Δ., στη λογική του όχι σε όλα, διότι με ευνοούν οι δημοσκοπήσεις και θέλω οπωσδήποτε σε κάθε θέμα να προτείνω εκλογές, τότε δεν θα βρούμε άκρη πουθενά, προφανώς».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.