Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Μακάμπι
ΕΡΤ1, 21.15
Στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ελληνικές σειρές
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Η Σάντρα και η Χαρά μαλώνουν, βγάζοντας ένα παράπονο για το σε ποια έχει μεγαλύτερη αδυναμία η Λυδία, κάτι το οποίο την πληγώνει και τη στενοχωρεί πολύ. Σαν ιός που μεταφέρεται, το κλίμα αυτό την ακολουθεί και στο σπίτι των Τριανταφύλλου, όπου Σάββας, Κωνσταντίνος και Αρης τσακώνονται σαν μικρά παιδιά για το ποιος είναι ο αγαπημένος της Αλεξάνδρας. Ο Μενέλαος προσπαθεί τους ηρεμήσει, όμως ο μόνος που μπορεί να το καταφέρει αυτό είναι η μανούλα. Είναι αρκετά μεγάλη αιτία ο καβγάς όμως για να τη βγάλει από το εργαστήρι της την ώρα που προσπαθεί να τελειώσει μια παραγγελία; Τελικά ποιος είναι η αδυναμία της μαμάς;
«Συμμαθητές»


ΑΝΤ1, 22.15
Η Μαριλένα και ο Ανδρέας έχουν αποφασίσει να φύγουν από το σπίτι, αλλά η Ντίνα έχει άλλη άποψη. Ο Φρίντομ έχει πάρει μια απόφαση για τη ζωή του και η Κρίστη παθαίνει σοκ όταν τη μαθαίνει. Ο Φραγκίσκος και ο Φρίντομ πάνε για ποτό, ενώ ο Αρης έχει μια πολύ ειλικρινή συζήτηση με την Αλίνα. Η Μαριλένα ετοιμάζει ένα δείπνο για να ευχαριστήσει τον Ισίδωρο και την Ντίνα για τη φιλοξενία, όμως η βραδιά θα αποδειχθεί περιπετειώδης. Η Αλίκη αποφασίζει να σταματήσει τον αρραβώνα της Μαριλένας με τον Ανδρέα.
Ξένες ταινίες



«Παγιδευμένη στο δίκτυο»


(The net)
Mega, 24.00
Μια αυθεντία των κομπιούτερ (Σάντρα Μπούλοκ) έρχεται αντιμέτωπη με την ηλεκτρονική τρομοκρατία. Η σκοτεινή πλευρά των δυνατοτήτων της πληροφορικής μέσα από ένα καλογυρισμένο θρίλερ του Εργουιν Γουίνκλερ. (ΗΠΑ, 1995, 111′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.