Σύμβαση διαχείρισης υπέγραψαν την 1η Νοεμβρίου οι εταιρείες Γ.Μ. Ξενοδοχειακές – Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε., μέλος του ομίλου εταιρειών Muskita και ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Melia Athens, με τη Melia Hotels International.

Η σύμβαση διαχείρισης που πλέον διέπει τις σχέσεις των δύο εταιρειών, με την ιδιοκτήτρια εταιρεία να εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο και τη Melia Hotels International να το διαχειρίζεται, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της συνεργασίας και τη μελλοντική εξέλιξή της. Η άριστη και εποικοδομητική σχέση των δύο εταιρειών θεμελιώθηκε το 2008, όταν η Melia Hotels International σύναψε σύμβαση μίσθωσης του ξενοδοχείου με την εταιρεία Γ.Μ Ξενοδοχειακές – Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο δυναμικότητας 136 δωματίων βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Ο όμιλος εταιρειών Muskita, το εργατικό δυναμικό του οποίου ανέρχεται σχεδόν σε 2.000 άτομα, δραστηριοποιείται τόσο στον τουρισμό με ιδιόκτητες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε Κύπρο και Ελλάδα, όσο και στη βιομηχανία αλουμινίου σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε άλλες επενδυτικές δραστηριότητες όπως η αξιοποίηση και εκμετάλλευση ακινήτων.