Χ. Θεοχάρης: «Ο πρωθυπουργός, το πρώτο τρίμηνο του ’17 δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά όλες αυτές τις υποτιθέμενες επιτυχίες για το χρέος, γιατί αυτές είναι μόνο στο μυαλό του»

Την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2016 ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στον Βήμα Fm 99.5 για το αφήγημα και τις προσδοκίες Τσίπρα για το χρέος και την απομάκρυνση Αλεξιάδη από την κυβέρνηση.

Την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2016 ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για το αφήγημα και τις προσδοκίες Τσίπρα για το χρέος και την απομάκρυνση Αλεξιάδη από την κυβέρνηση. {{{ audio1 }}}

Για τις προσδοκίες Τσίπρα για το χρέος

«Η κυβέρνηση για ένα μήνα να μας λεει πήραμε το χρέος… θα το κάνει. Έτσι όμως νόμιζε ότι θα κατάφερνε με τα ΜΜΕ να πάει τροπαιούχος στη ΔΕΘ και να αξιοποιήσει επικοινωνιακά ένα διαγωνισμό. Το ίδιο θα δει ο πρωθυπουργός, το πρώτο τρίμηνο του ’17, ότι δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά όλες αυτές τις υποτιθέμενες επιτυχίες του, γιατί είναι επιτυχίες μόνο στο μυαλό του, γιατί για τον Ελληνικό λαό δεν είναι επιτυχίες αυτά. Ο Ελληνικός λαός χαίρεται επειδή έρχονται ξένοι ηγέτες. Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας, αν έρχονται ξένοι ηγέτες; Αυτά μας είπε την Κυριακή. Ότι έρχονται ξένοι ηγέτες άρα η χώρα αναβαθμίστηκε».

Για την απομάκρυνση Αλεξιάδη από την κυβέρνηση

«Κανένας δεν έχει καταλάβει και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ύποπτη αυτή η απομάκρυνση διότι δεν είχαμε και κάποιο σύννεφο στον ορίζοντα. Αυτό το σήμα όμως είναι που δίνει στους υπουργούς τους.

Ότι κοιτάξτε, όποιος κάνει δουλειά, δεν έχει σημασία αν την κάνει ή όχι, σημασία έχουν οι δικές μου προτεραιότητες. Στην περίπτωση του κ. Φίλη, ήταν λίγο πιο φανερά τα πράγματα, σε αυτή την περίπτωση ποιον έπρεπε ο πρωθυπουργός να κρατήσει ευχαριστημένο και έδιωξε τον κ. Αλεξιάδη, δεν μας το έχει εξηγήσει».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.