To vima.gr προτείνει για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ντοκιμαντέρ
«Ειδικές αποστολές»
ΕΡΤ1, 23.00
Οι «Ειδικές αποστολές», που θα μεταδοθούν την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, παρουσιάζουν ένα ντοκιμαντέρμε τίτλο «Η μάχη της Πενσιλβάνια». Ο Φάνης Παπαθανασίου ταξίδεψε στην Πενσιλβάνια, μία από τις Πολιτείες που παραδοσιακά κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, ακολούθησε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ και αποτύπωσε την πιο ιδιότυπη πολιτική μονομαχία όλων των εποχών.


Ελληνική σειρά
«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Η Ελένη δυσκολεύεται να αποδεχθεί την πραγματικότητα. Ζητεί απεγνωσμένη μια δεύτερη γνώμη ενώ μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο σε όλα. Ο Γιάννης προσπαθεί μόνος του να κρατήσει μια ισορροπία. Ακόμη και ανάμεσα στην Ελένη και στην κόρη της που η σχέση τους αυτή τη στιγμή είναι σε ένταση. Αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ακόμη κι αν αυτό θα φέρει ρήξη στη σχέση του με τη γυναίκα του. Ο Τζατζιμάκης λυπάται την Ιωάννα που περνά δύσκολα με τα σχόλια των χωριανών και αποφασίζει τελικά να την προσλάβει.
Ξένες ταινίες
«Χωρίς ταυτότητα»
(The Bourne identity)


Star, 23.45
Ο Τζέισον Μπορν (Ματ Ντέιμον) προσπαθεί να θυμηθεί ποιος είναι και βρίσκει εμπόδια που δεν του αρέσουν καθόλου. Κοσμοπολιτίκη περιπέτεια κατασκοπείας γυρισμένη από τον Νταγκ Λίμαν σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Aκολουθήθηκε από τέσσερις «συνέχειες». (ΗΠΑ, 2002, 117′)

«Αγγίζοντας τον θάνατο»
(Half past dead)


MEGA, 24.00
Περιπέτεια δράσης με όλα τα απαραίτητα συστατικά του είδους και με 15 εκατ. δολάρια εισπράξεις στο αμερικανικό box-office. Η περιβόητη φυλακή του Αλκατράζ ξανανοίγει τις πύλες της για να στεγάσει και πάλι τους πιο σκληρούς βαρυποινίτες. Ομως ένας ιδιοφυής κακοποιός μαζί με μια ομάδα από κομάντος καταλαμβάνουν τη φυλακή για να εξαναγκάσουν έναν κατάδικο να τους αποκαλύψει πού έχει κρύψει κλεμμένο χρυσό πολλών εκατομμυρίων. (ΗΠΑ, 2003, 94′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.