Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα
ΑΕΚ – Ατρόµητος
Novasports1HD, 19.30
Μετά το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα, η ΑΕΚ επιστρέφει τη 10η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, από τον οποίο τη χωρίζει ένας βαθμός στην κατάταξη της διοργάνωσης.
Ξένες ταινίες
«Οι μεγάλοι»
(Grown ups)
Mega, 21.00
Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις συζύγους τους και άλλοι ανύπαντροι ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν ότι παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι. Η dream team (Ανταμ Σάντλερ, Σάλμα Χάγεκ, Κρις Ροκ, Ρομπ Σνάιντερ, Ντέιβιντ Σπέιντ, Κέβιν Τζέιμς) της σύγχρονης κωμωδίας του Χόλιγουντ σε μια ταινία που υπόσχεται γέλιο. (ΗΠΑ, 2010, 103′)
«V for vendetta»
Star, 22.00
Εξαιρετική ατμόσφαιρα σε ένα θρίλερ φαντασίας που έγραψε ιστορία χάρη στις εμπνευσμένες εικόνες του σκηνοθέτη Τζέιμς Μακ Τιγκ και το συμπαγές, αν και αντιδραστικό, σενάριο των αδελφών Λάρι και Αντι Γουατσόφσκι. Με τους Νάταλι Πόρτμαν, Χιούγκο Γουίβινγκ. (ΗΠΑ / Αγγλία / Γερμανία, 2005, 121′)
«Η σιωπή των αμνών»
(The silence of the lambs)
Alpha, 23.40
H νεαρή μαθητευόμενη πράκτορας του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ (Τζόντι Φόστερ) θα επισκεφθεί τον χρόνια έγκλειστο ιδιοφυή κανίβαλο, ψυχίατρο Χάνιμπαλ Λέκτερ (Αντονι Χόπκινς) με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με κάποιον κατ’ εξακολούθηση δολοφόνο (Τεντ Λεβίνι), ο οποίος έχει απαγάγει την κόρη (Μπρουκ Σμιθ) μιας γερουσιαστού. Για να αποσπάσει όμως τις πληροφορίες που θέλει, θα πρέπει να του ανοίξει τις πύλες της ψυχής της και να του μιλήσει για τη χειρότερη ανάμνηση των παιδικών της χρόνων. (ΗΠΑ, 1991, 118′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.