Ελληνικές σειρές
«Αστέρας Ραχούλας»
Alpha, 21.50
Ο αγώνας της Ραχούλας με το Παραδείσι, ενώ ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καταλήγει σε ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Ζαγορίτη. Ο Ανέστης βρίσκει την ευκαιρία να προσεγγίσει τον Αρη για να του προτείνει να αναλάβει την ομάδα του. Ο Αρης αρνείται, ενώ παράλληλα αποφασίζει να φύγει από τη Ραχούλα. Οι Ραχουλιώτες βρίσκονται σε απόγνωση. Η Λένα με τον Αγγελή «εκδράμουν» σε κοντινή βουνοπλαγιά, κρυφά από όλους. Η Μαργαρίτα και ο Αρης έχουν μια έντονη συζήτηση από το κοινό τους παρελθόν.
«Συμμαθητές»
ΑΝΤ1, 22.15
Η Μαριλένα προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχουν τα τηλεφωνήματα του τύπου με εκείνη. Η Κρίστη ανοίγεται στο ραντεβού της με τον Χρήστο και ο Ανδρέας είναι εκνευρισμένος με τις συνεχείς παρεμβάσεις της Αλίκης στην εταιρεία και στις ζωές τους. Η Γκέλυ κάνει μια επίσκεψη στον Αλέξανδρο, ο Ισίδωρος με την Ντίνα παλεύουν να ξυπνήσουν τον Ηρακλή για να πάει στο υποθηκοφυλακείο, ενώ η Κρίστη θα έρθει αντιμέτωπη με μία έκπληξη μετά το ραντεβού της με τον Χρήστο. Η Μαριλένα καλεί τον Αλέξανδρο να μιλήσουν για τη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ και η Βάλια κάνει μία ανακοίνωση στον Φρίντομ από το τηλέφωνο.

Ξένη ταινία
«Διπλή δύναμη»
(Double team)
Mega, 24.00
Ο καλύτερος άνδρας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, που έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει τη ζωή κοντά στην όμορφη σύζυγό του, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βοηθήσει στη σύλληψη του πιο επικίνδυνου τρομοκράτη στον κόσμο. Ο ερχόμενος από το Χονγκ Κονγκ σκηνοθέτης Τσούι Χαρκ, ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες του κινηματογράφου εκεί, παίζει διασκεδαστικά με αυτές τις αναληθοφάνειες, ενώ καταφέρνει να δώσει υπόσταση στην ταινία χάρη στη βιρτουόζικη σκηνοθεσία του. (ΗΠΑ, 1997, 89′)

HeliosPlus