Β. Κικίλιας: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ο νόμος αυτός πρέπει να φύγει, εμμένουμε στο δίκαιο και συνταγματικό»

Την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου ο βουλευτής της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας μίλησε στον Βήμα Fm 99.5 για τη στάση της Ν.Δ. ενόψει της ψηφοφορίας για το ΕΣΡ και για τις συνεργασίες που θα αναζητήσει η Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας

Την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου ο βουλευτής της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τη στάση της Ν.Δ. ενόψει της ψηφοφορίας για το ΕΣΡ και για τις συνεργασίες που θα αναζητήσει η Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας. {{{ audio1 }}}

Για τη στάση της Ν.Δ. ενόψει της ψηφοφορίας για τη σύσταση του ΕΣΡ

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, εμείς είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε τη νομιμότητα. Η νομιμότητα και το Σύνταγμα λένε ότι ο νόμος αυτός πρέπει να φύγει. Ότι η πολυφωνία κέρδισε το μαύρο, ότι οι 4 άδειες είναι αυθαίρετη, απολυταρχική απόφαση, μιας κυβέρνησης και ενός υπουργού και ενός πρωθυπουργού, που θέλει να ελέγξει την ενημέρωση. Εκεί εμμένουμε στο προφανές, στο δίκαιο, στο συνταγματικό».

Για τις συνεργασίες που θα αναζητήσει η Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας

«Σ’αυτή τη μάχη, σε αυτή την προσπάθεια, δεν έχουμε ανάγκη μόνο του Νεοδημοκράτες, δεν έχουμε ανάγκη μόνο τους κομματικούς, δεν έχουμε ανάγκη μόνο τους φίλους μας, έχουμε ανάγκη όλους τους Έλληνες. Είναι μία τεράστια τιτάνια προσπάθεια, αυτή που θα κάνει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης. Αφού ψηφίσουν να μας ψηφίσουν θέλουμε πρώτα από όλα.

Και αυτοδύναμη να είναι η Ν.Δ., ναι, ειλικρινά σας λεω ότι θα επιδιώξουμε τις μέγιστες δυνατές συναινέσεις που έχει ανάγκη η χώρα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.