Μπάσκετ, Ευρωλίγκα

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός
Novasports2HD, 19.45
Στην Τουρκία βρίσκεται το Τριφύλλι την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός έχοντας στο τιμόνι του τον Τσάβι Πασκουάλ θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές.
Ελληνική σειρά
«Προδοσίες»
ΣΚΑΪ, 19.00
Ο Στέφανος κάνει σκηνή στη Μυρτώ για τη συνάντησή της με τον Παύλο. Εκείνος φαίνεται να το παίρνει απόφαση ότι δεν θα γίνει τίποτα με τη Μυρτώ και σπασμωδικά επανέρχεται στη Ρενιέρη. Την ίδια ώρα ο Πετκώφ, που θέλει να κλείσει το θέμα Ζωή, οργανώνει επίθεση στο κρησφύγετο που κρύβεται. Ο Παυλίδης συγκρούεται με τον Πέτερ και αναθέτει αλλού τα νομικά ζητήματα της συνεργασίας με τον Πετκώφ.
Ξένες σειρές
«Bleak house»
ΕΡΤ2, 19.00
Πολυβραβευμένη δραματική σειρά, μεταφορά του κλασικού αριστουργήματος του Τσαρλς Ντίκενς. Ο αναγνωρισμένος συγγραφέας Αντριου Ντέιβις («Περηφάνια και προκατάληψη») με το μεγάλο του ταλέντο μεταφέρει στην οθόνη το μοναδικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς –την πιο σημαντική και πιστή απεικόνιση του βικτωριανού Λονδίνου. Ολοζώντανη και γεμάτη φαντασία αλλά και πιστή στο πρωτότυπο, αυτή η συναρπαστική μεταφορά έχει γυριστεί με γρήγορο ρυθμό και σύγχρονη ματιά.

«Major crimes»
Star, 21.00
Ενώ ο Σάντσες επιστρέφει από την άδειά του, η ομάδα ερευνά δύο υποθέσεις ανθρωποκτονίας οι οποίες έχουν διαπραχθεί σε δύο σπίτια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι στον ίδιο δρόμο και μοιάζουν να έχουν σχέση με πρόσφατες υποθέσεις εισβολών σε κατοικίες.


Ξένη ταινία
«Παιχνίδια της τύχης»
(Random hearts)
Mega, 02.30
Αδέξιο, αν και παρακολουθήσιμο, ερωτικό δράμα του Σίντνεϊ Πόλακ, όπου ένας αστυνομικός και μια πολιτικός (Χάρισον Φορντ, Κριστίν Σκοτ Τόμας) συναντώνται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες: οι σύζυγοί τους σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα και όλα δείχνουν ότι υπήρξαν εραστές. (ΗΠΑ, 1999, 126′)

HeliosPlus