To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ
Αστάνα – Ολυµπιακός
Otesport3HD, 18.00
Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης
OtesportHD4, 22.05
ΠΑΟΚ – Καραµπάχ
OtesportHD3, 22.05
Η τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ παίζει κομβικό ρόλο για την πορεία των ελληνικών ομάδων στη συνέχεια της διοργάνωσης. Στο «Αστάνα Αρένα» ο Ολυμπιακός αναζητεί τη νίκη απέναντι στην τελευταία στην κατάταξη του ομίλου Αστάνα από το Καζακστάν. Αργότερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη βελγική Σταντάρ και την ίδια ώρα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την αζερική Καραμπάχ.
Ελληνική σειρά
«Τα πέντε κλειδιά»
ΑΝΤ1, 17.45
Η Κυβέλη βρίσκει την οικογένεια του εφοπλιστή της οποίας το παιδί είχε απαχθεί αλλά δεν θέλουν να της μιλήσουν. Ενα αυτοκίνητο χτυπάει τη Ρόζυ μετά την επίσκεψή της στον Ορέστη που του λέει για την ανακάλυψη της απάτης της Μάριον. Τυχαία(;) στο σημείο εκείνο βρίσκεται η Μάριον. Η Ρόζυ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη. Η Νάντια με τον Τζίμη είναι στο κρεβάτι όταν γυρίζει ο Νικολάου για να εξομολογηθεί στη Νάντια την απιστία του. Η Κίκα προσπαθεί να μάθει γιατί η Κατερίνα μένει τόσο καιρό στο αρχοντικό με την Κυβέλη.
Ξένη ταινία
«Το κρησφύγετο»
(Safe house)

Star, 22.00
Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία, διαβόητος Τόμπιν Φροστ, κορυφαίος πρώην πράκτορας της CIA, αναγκάζεται να παραδοθεί στις Αρχές ύστερα από 10 χρόνια αναζήτησης. Μεταφέρεται σε ένα ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική, όπου εκτελεί χρέη φύλακα ο νέος και ιδεαλιστής πράκτορας Ματ Γουέστον. Σύντομα το «ασφαλές» κρησφύγετο δέχεται σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους και οι δύο άνδρες αναγκάζονται να συνεργαστούν προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και να μάθουν ποιος τους θέλει νεκρούς. Καλογυρισμένη περιπέτεια κατασκοπείας του Ντανιέλ Εσπινόζα, με τον Ράιαν Ρέινολντς και τον Ντενζέλ Ουάσιγκτον. (ΗΠΑ, 2012, 108′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.