Ανδρ. Λοβέρδος: «Δεν τον υπολογίζουμε τον Νίκο Παππά»

Την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον Βήμα Fm 99.5 για τον Νίκο Παππά, για τον ρόλο του Προέδρου της Βουλής στη διαδικασία και για τα ονόματα που ακούγονται για το ΕΣΡ.

Την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανού για τον Νίκο Παππά, για τον ρόλο του Προέδρου της Βουλής στη διαδικασία και για τα ονόματα που ακούγονται για το ΕΣΡ. {{{ audio1 }}}

Για τον Νίκο Παππά

«Καθόλου δεν μας εξέθεσε (ο κ. Παππάς) γιατί δεν τον υπολογίζουμε».

Για το ρόλο του Προέδρου της Βουλής στη διαδικασία

«Εμείς εμπιστευόμαστε το λόγο του τρίτου Πολιτειακού Παράγοντα, που δίδεται δημοσία.

Τον οποίο θεωρούμε, βεβαίως, (πιο αξιόπιστο από τον πρωθυπουργό).

Και να μην ήθελε να είναι, του επιβάλλει το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής να είναι. Σε ότι αφορά τα θέματα της εφαρμογής του κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος για τη λειτουργία του Νομοθετικού Σώματος, εκεί ο πρώτος παράγων, είναι ο πρόεδρος της Βουλής.

Εάν δεν τηρήσει το λόγο του και τις υποσχέσεις του, υπάρχει πια και Σύνταγμα και κανονισμός της Βουλής».

Για το ονόματα που ακούγονται για το ΕΣΡ

«Η Ν.Δ. χθες αλλάζει γραμμή και μπαίνει στο παιχνίδι. Αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Προτείνει ένα πρόσωπο καταπληκτικό (Κουτρομάνος).

Εγώ τι είχα πει: Είπα, προτείνω τον κ. Γιώργο Σωτηρέλλη, τον καθηγητή, ως πρότυπο ανθρώπου που μπορεί να καταλάβει αυτή τη θέση, χωρίς να τον έχω κουβεντιάσει, δεν ξέρω αν δέχεται, αν έχει ασυμβίβαστο, αλλά έναν τέτοιον άνθρωπο θέλουμε. Ο κ. Αθανάσιος Κουτρομάνος, είναι ένα τέτοιο πρόσωπο. Γιατί έχουμε υποχρέωση να βρούμε 4/5, άμα πάμε να κάνουμε bulling, όπως κάνανε με τον κ. Πολύδωρα αυτοί, θα λέγαμε τον κ. Αλαβάνο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.