Τσάμπιονς Λιγκ
Τότεναμ – Λεβερκούζεν
ΕΡΤ1, 21.45
Στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»


ΑΝΤ1, 21.00
Εγκλωβισμένος στο σπίτι με τη Μαρίνα, ο Νεκτάριος κινδυνεύει να μην παρευρεθεί στη βάφτιση του γιου του. Η Γεσθημανή συγκινεί τον Σήφη, δηλώνοντας ότι είναι δίπλα του να τον στηρίζει, μιας και τον θεωρεί πλέον οικογένειά της. Νέα κόντρα ξεσπά όταν η Βασιλική απαιτεί ελεύθερο χρόνο από τον Μηνά για να βγαίνει με τις φίλες της.


Ξένες ταινίες
«Η αρπαγή 2»


(Taken 2)
Star, 22.00
Τα 226 εκατ. δολάρια εισπράξεων της «Αρπαγής» (2008), με τον Λίαμ Νίσον στον ρόλο του πρώην πράκτορα που αναλαμβάνει μόνος τη σωτηρία της απαχθείσας κόρης του, είχαν ως αποτέλεσμα μια κατώτερη «συνέχεια», σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν, με φόντο την Κωνσταντινούπολη. (Γαλλία, 2012, 84′)

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου»


(Mirror mirror)
Alpha, 23.30
Ακόμη και σε ρόλο «σκύλας», όπως η Κακιά Βασίλισσα του παραμυθιού «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι» των αδελφών Γκριμ, η Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να ξεχωρίσει, κάτι που συμβαίνει στην ταινία του Ταρσέμ Σινγκ. (HΠΑ, 2012, 100′)
«Ερωτικά παιχνίδια 3»


(Cruel intentions 3)
MEGA, 24.00
Υστερα από ένα στοίχημα αποπλάνησης με στόχο δύο ανυποψίαστες φοιτήτριες, οι αδίστακτοι Τζέισον και Πάτρικ θέτουν ως επόμενο έπαθλο του νοσηρού παιχνιδιού που έχουν επινοήσει την πανέμορφη Κάσι Μερτέιγ, αλλά αυτή τη φορά το υποψήφιο «θύμα» τους επιφυλάσσει εκπλήξεις: η ψυχρή και αδίστακτη Κάσι ξέρει να πηγαίνει την ερωτική πρόκληση σε καινούργια επίπεδα ηδονής και πόνου. H ταινία φέρει την υπογραφή του παραγωγού των μεγάλων επιτυχιών «SWAT», «ΧΧΧ» και οι «Μαχητές των δρόμων». (ΗΠΑ, 2005, 81′)

HeliosPlus