Εκποµπή
«Ιστορίες»
ΣΚΑΪ, 23.15
Οι «Ιστορίες» επιστρέφουν με μια αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου στον Αλέξη Παπαχελά. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας μιλάει, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής για τον Αλέξη Τσίπρα, για τον Νίκο Φίλη και για τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε με το μάθημα των Θρησκευτικών, καθώς και για το ζήτημα του διαχωρισμού Εκκλησίας – Κράτους.


Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ANT1, 23.15
Ο Μάξιμος και ο Μήτσος προσπαθούν να βρουν γυναίκα στον πατέρα τους, επειδή τον λυπούνται που τον βλέπουν μόνο. Η Στέλλα προθυμοποιείται να τους βοηθήσει και να τον εκπαιδεύσει για να μπορεί να συμπεριφέρεται σωστά στις γυναίκες. Οι προσπάθειες που κάνουν δεν φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αντιθέτως εκνευρίζουν τον Ντίνο που αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
Ξένες ταινίες
«Το τελεσίγραφο του Μπορν»
(The Bourne ultimatum)
Star, 22.00
Η τρίτη περιπέτεια του Ματ Ντέιμον στον ρόλο ενός αμερικανού πρώην κυβερνητικού πράκτορα, ο οποίος πάσχει από αμνησία για την οποία ευθύνεται η ίδια η υπηρεσία του. Σκηνοθετεί ο Πολ Γκρίνγκρας. (ΗΠΑ, 2007, 102′)
«Πληθυσμός 436»
(Population 436)
Mega, 24.00
Η ειδυλλιακή πόλη Ρόκγουελ Φολς φαίνεται να είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος. Οταν η κυβέρνηση στέλνει τον ερευνητή Στιβ Κέιντι να διερευνήσει το γιατί ο πληθυσμός της παραμένει ακριβώς ο ίδιος σε κάθε απογραφή εδώ και 100 χρόνια, ένα απίστευτο και τρομακτικό μυστικό θα αποκαλυφθεί. Σύντομα ο Στιβ θα βρεθεί παγιδευμένος σε έναν σκοτεινό ιστό φονικής θρησκοληψίας και πουριτανικών προκαταλήψεων, από τον οποίο κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ξεφύγει ζωντανός. Τώρα πρέπει να βρει οπωσδήποτε μια διέξοδο ή να χάσει τη ζωή του. (ΗΠΑ, 2006, 88′)

HeliosPlus