Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της επιτροπής παραγωγής και Εμπορίου και μέλος της Διάσκεψης Προέδρων, Χαρά Καφαντάρη, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για την απόφαση της κυβέρνησης να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα, για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ και για το μέλλον του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. {{{ audio1 }}}

Για την απόφαση της κυβέρνησης να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα, για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ

«Υπάρχει διάθεση ουσιαστικής συναίνεσης από την πλευρά της κυβέρνησης, προτείνοντας άτομο το οποίο δεν είναι κομματικό της στέλεχος, ούτε στον περίγυρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να υπάρξει μία συναίνεση, να προχωρήσουμε για το μεγάλο ζήτημα που είναι, το ΕΣΡ. Ας έρθει η Ν.Δ., ας συμφωνήσει στο ΕΣΡ, και βλέπουμε και πρόσωπα, εμείς κάναμε μία πρόταση. Μην κρυβόμαστε πίσω από ονόματα, το εννοώ αυτό που λεω. Πρέπει να υπάρχει πραγματική διάθεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, λοιπόν τώρα να λέμε η Καφαντάρη ή ο άλφα ή βήτα δεν μας κάνει, άρα αρνούμαι, δεν είναι υπεύθυνη θέση. Υπεύθυνη θέση, είναι η βούληση να στηρίξουμε τη συγκρότηση του ΕΣΡ, επιτέλους. Εκεί θα φανεί η υπευθυνότητα της Ν.Δ., κύρια και όλη της αντιπολίτευσης».

Για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

«Διαγωνισμός θα υπάρξει κάποια στιγμή και ο διαγωνισμός έδειξε ότι το Δημόσιο είναι ικανό να εισπράξει πολύ χρήμα, από αυτούς που κατέχουν χρήμα».