Σπ. Λυκούδης: «Προσωπικά θα επιθυμούσα ως πρόεδρο του ΕΣΡ, τον Γιάννη Τζανετάκο»

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στον Βήμα fm για για την προεδρία του ΕΣΡ, την πρόταση Β. Πολύδωρα και την Κεντροαριστερά

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο Σπύρος Λυκούδης, μιλά στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά, για για την προεδρία του ΕΣΡ, την πρόταση Β. Πολύδωρα και την Κεντροαριστερά. {{{ audio1 }}}

Για την προεδρία του ΕΣΡ

«Εγώ προσωπικά θα επιθυμούσα ως πρόεδρο- απολύτως προσωπική αυτή η σκέψη- τον Γιάννη Τζανετάκο. Εγώ προσωπικά ως Σπύρος Λυκούδης. Ξέρω ότι έχει όλα τα στοιχεία μίας ανεξάρτητης υποψηφιότητας, και έχει μία μεγάλη και ιστορική διαδρομή. Εγώ πιστεύω δηλαδή ότι ο Γιάννης Τζανετάκος είναι ένας ιστορικός άνθρωπος της ανεξάρτητης ραδιοφωνίας. Πιστεύω ότι συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία».

Για την πρόταση Β. Πολύδωρα

«Στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, να έχω υποστεί μία εξ αντικειμένου πίεση από το ΣτΕ, σε σχέση με τον νόμο που έφερα, την επομένη το πρωί, θα άλλαζα το κλίμα. Θα έλεγα εντάξει, έκανα μία προσπάθεια, κρίθηκε ότι δεν είναι επιτυχής, διότι η δικαιοσύνη έτσι έκρινε, σήμερα, εγώ έρχομαι με μία πρόταση ανοιχτή και συναινετική να τα βρούμε όλοι, να αλλάξει το κλίμα, αν θέλω να είμαι μία κυβέρνηση που θέλει να παραμείνει στην εξουσία και να θέλει να παίζει ένα ρόλο. Δεν θα ερχόμουν τώρα με κόντρα».

Για την Κεντροαριστερά

«Εγώ βιάζομαι και βιάζομαι και πολύ. Και πιστεύω ότι τον έχει ανάγκη ο τόπος αυτόν τον φορέα και δυστυχώς δεν γίνεται. Νομίζω ότι για την ώρα οι ηγεσίες δεν έχουν οδηγήσει σε συνεννοήσεις».


Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.