Φρέσκοι χυμοί για υγιεινή διατροφή και αποτοξίνωση

Η αγάπη για την υγιεινή διατροφή των αδελφών Χατζηγιάννη ήταν η βασική αιτία για τη δημιουργία της εταιρείας φυσικών χυμών VERVE Juices.

Η αγάπη για την υγιεινή διατροφή των αδελφών Χατζηγιάννη ήταν η βασική αιτία για τη δημιουργία της εταιρείας φυσικών χυμών VERVE Juices. Η Μάρθα και η Κέλλυ Χατζηγιάννη είναι δίδυμες και μεγάλωσαν μαθαίνοντας να αγαπούν την υγιεινή διατροφή και όταν έφτασε η σειρά τους να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά, ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο, αλλά υπήρχε κενό στην ελληνική αγορά, οπότε γεννήθηκε η ιδέα και η εταιρεία πήρε σάρκα και οστά το 2015.
Η VERVE είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει, εμφιαλώνει και διανέμει cold pressed (ψυχρής έκθλιψης) πιστοποιημένους χυμούς και προγράμματα αποτοξίνωσης με τους χυμούς. Οι χυμοί γίνονται με την προαναφερόμενη μέθοδο που επιτρέπει μια πολύ πιο μεγάλη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης. Δεν έχουν συντηρητικά, ζάχαρη, χρωστικές ουσίες, ενώ φτιάχνονται καθημερινά και εμφιαλώνονται και διατηρούνται στο ψυγείο έως και 4 ήμερες, κρατώντας τη διατροφική τους αξία στον μέγιστο βαθμό. H λέξη VERVE σημαίνει Vitality Energy Revitalise Vigor Enthusiasm, δηλαδή όλη η φιλοσοφία της εταιρείας, που είναιζείτε καλά, να φροντίζετε σωστά το σώμα σας και να επιστρέψετε στις ρίζες σας, καταναλώνοντας ωμές, οργανικές, φρέσκες και μη επεξεργασμένες τροφές.
Η ιδέα πάντως για την εταιρεία, όπως ανέφερε η Μάρθα Χατζηγιάννη, «προέκυψε από την ανάγκη μας για μια πιο υγιεινή διατροφή σε καθημερινή βάση. Οταν γίναμε μαμάδες με τη σειρά μας και θέλοντας να δώσουμε ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ στα παιδιά μας, είδαμε ότι υπάρχει κενό στην αγορά. Ψάχνοντας ανακαλύψαμε τους χυμούς cold pressed, ξεκινήσαμε να τους φτιάχνουμε σπίτι μας, είδαμε πόσο χρονοβόρο ήταν και σκεφτήκαμε ότι αν είναι τόσο δύσκολο για όλους, κανείς δεν πρόκειται να το κάνει σπίτι του. Αν όμως τους έβρισκε έτοιμους, η κατάσταση θα άλλαζε τελείως».
Ετσι, προσθέτει η αδελφή της, Κέλλυ Χατζηγιάννη, «πήγαμε στο Λονδίνο, είδαμε εταιρείες αντίστοιχες εκεί, κάναμε σεμινάρια juicing και ξεκινήσαμε να χτίζουμε τη VERVE σε συνεργασία με τη διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού στη London Nutrition Clinic, Lisa Blair». Σήμερα η εταιρεία παρασκευάζει 10 διαφορετικές γεύσεις χυμών και 2 γάλατα αμυγδάλου και κάσιους, ενώ πέρυσι πούλησε 30.000 μπουκάλια.
Η παραγωγή γίνεται καθημερινά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Ν. Σμύρνη. Η εταιρεία έχει τρία άτομα στην παραγωγή και δύο στη διανομή, ενώ επίσης συνεργάζεται με τεχνολόγο τροφίμων και μια διατροφολόγο, έτσι ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα που έχει, αφού το προϊόν της είναι πιστοποιημένο με ISO. Σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία σε περίπου 30 σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ενώ το καλοκαίρι είχε παρουσία και στη Μύκονο.
Οσον αφορά τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας, «σκοπός μας είναι να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας και να προσθέσουμε συμπληρωματικά προϊόντα εκτός από τους χυμούς ψυχρής έκθλιψης που παράγουμε. Αμεσα νέα προϊόντα είναι οι σούπες για τον χειμώνα. Αυτά τα προϊόντα θα προσπαθήσουμε να είναι μεγαλύτερης διάρκειας ώστε να μπορέσουμε να τα κάνουμε και εξαγωγές, αφού υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.