Η έβδομη σφραγίδα

Οι Βαυαροί προτίμησαν μια εξελικτική αισθητική για τη Σειρά 5, η οποία όμως «κρύβει» την ενδελεχή αναβάθμιση των χαρακτηριστικών της με στόχο την αναγωγή της σε ένα «εμμονικό»,

Οι Βαυαροί προτίμησαν μια εξελικτική αισθητική για τη Σειρά 5, η οποία όμως «κρύβει» την ενδελεχή αναβάθμιση των χαρακτηριστικών της με στόχο την αναγωγή της σε ένα «εμμονικό», στα συστήματα με καταληκτικό συνθετικό το «Assist», τετράτροχο. Κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η αρχιτεκτονική, η οποία έχει περιορίσει το βάρος της κατά 100 κιλά με σαφή πλεονεκτήματα σε δυναμισμό και αποδοτικότητα. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, τα μέγιστα συμβάλλει η ενεργή, ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε συνδυασμό με επιλογές όπως η τετρακίνηση, αλλά και η τετραδιεύθυνση, ενώ για το δεύτερο, η γκάμα κινητήρων, η οποία περιλαμβάνει σύνολα από 4 έως 8 κυλίνδρους, συν μια plug-in υβριδική έκδοση, με ισχύ από 190 έως 552 ίππους και εφαλτήριο για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου στα 2,0 lt/100 χλμ. και τις εκπομπές CΟ2 στα 46 γραμμ./χλμ.
Το μέλλον της Lexus

Με τα διακριτικά UX Concept και μέγεθος ανάλογο του VW Golf, το πρωτότυπο crossover που αποκαλύφθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα θα διαδεχθεί το CT200h, στοιχείο που επιβεβαιώνει την ξεκάθαρα SUV κατεύθυνση της Lexus. Πέρα από το αναμενόμενο υβριδικό σύνολο, αναμένονται ανακοινώσεις και για άλλους κινητήρες.
Σπονδή στην παράδοση

Περισσότερος χώρος –με επταθέσια διάταξη –και λιγότερο βάρος –έως και κατά 480 κιλά! –χαρακτηρίζουν την πέμπτη γενιά του Land Rover Discovery, η οποία θα εφοδιάζεται και με τον νέο twin-turbo πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων, απόδοσης 240 ίππων.
Αλματα ουσίας από τη SsangYong στο Παρίσι

Σχεδόν εννέα μήνες πριν από την εμφάνιση του νέου Rexton, το πρωτότυπο LIV-2 δημιούργησε προσδοκίες στη γαλλική έκθεση λόγω του πολυτελούς προφίλ και των προδιαγραφών Euro 6 κινητήρων του –diesel 2,2 λίτρων και βενζίνης 2.0 DGi με turbo και άμεσο ψεκασμό καυσίμου.
Ολική επαναφορά για το Suzuki S-Cross

Πέρα από την αισθητική ανανέωση, το αναβαθμισμένο εσωτερικό και τη χωρητικότητα των 430 λίτρων στον χώρο αποσκευών, το S-Cross αποκτά περισσότερο νόημα για την ελληνική αγορά με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου των 112 ίππων και εκείνον των 1,4 λίτρων απόδοσης 140 ίππων.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.