Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ξένες ταινίες
«Οι διώκτες του εγκλήματος»
(Gangster Squad)
Alpha, 23.15
Λος Αντζελες, 1949. Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Ολα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία, όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας… Εκτός ίσως από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Αντζελες, με επικεφαλής τον αστυνόμο Τζον Ο’ Μάρα και τον Τζέρι Γούτερς, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν. (ΗΠΑ, 2013, 113′)

«Υπόθεση Καρλίτο»
(Carlito’s way)
Star, 23.45
Στη Νέα Υόρκη του 1976, ο λατινοαμερικανός κακοποιός Καρλίτο Μπριγκάντε (Αλ Πατσίνο) βγαίνει από τη φυλακή έτοιμος για μια νέα ζωή. Θα του το επιτρέψουν ή μήπως το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει σε ησυχία; Η κάμερα του σκηνοθέτη Μπράιαν Ντε Πάλμα μάς ξεναγεί στις λαϊκές συνοικίες του ισπανικού Χάρλεμ, όπου η ωμότητα της βίας «συναντά» το υπαρξιακό δράμα. Συμπρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός Σον Πεν στον ρόλο του εβραίου δικηγόρου του Καρλίτο. (ΗΠΑ, 1993, 140′)
«Αγγίζοντας τον θάνατο»
(Half past dead)
Mega, 01.50
Περιπέτεια δράσης με όλα τα απαραίτητα συστατικά του είδους και με 15 εκατ. δολάρια εισπράξεις στο αμερικανικό box-office. Η περιβόητη φυλακή του Αλκατράζ ξανανοίγει τις πύλες της για να στεγάσει και πάλι τους πιο σκληρούς βαρυποινίτες. Ομως, ένας ιδιοφυής κακοποιός, μαζί με μια ομάδα από κομάντος, καταλαμβάνουν τη φυλακή για να εξαναγκάσουν έναν κατάδικο να τους αποκαλύψει πού έχει κρύψει κλεμμένο χρυσό πολλών εκατομμυρίων. (ΗΠΑ, 2003, 94′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.