Ελληνική σειρά
«Προδοσίες»
ΣΚΑΪ, 19.00
Η Μυρτώ, συντετριμμένη από τον θάνατο του Αναστασίου, αποφασίζει να έρθει στην Αθήνα. Στο αεροδρόμιο συναντιέται με τη Ζωή, που έρχεται από την Αθήνα χωρίς να ξέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του Πετκώφ, ο οποίος θέλει να «καθαρίσει» με όσους ξέρουν για την επιχείρηση στην Ταρσό. Την προστασία της τελικά αναλαμβάνει κάποιος που δεν τον περιμένει κανείς. Η Μυρτώ, πριν επισκεφθεί τον Αρη, συναντά την Ισμήνη και έχουν μια «γυναικεία» συζήτηση για τον Παύλο. Η Μαρίνα, πρώτη φορά, αισθάνεται νικημένη από την οικογένεια του Μάρκου.
Ξένες ταινίες
«Οι αναλώσιμοι 2»
(The expendables 2)
Star, 21.00
Ο Μπάρνεϊ Μπος, ο Λι Κρίστμας, ο Γιν Γιανγκ, ο Γκούναρ Γένσεν, ο Τολ Ρόουντ και ο Χέιλ Σίζαρ επανενώνονται, καθώς ο Κύριος Τσερτς προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μια φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους. (ΗΠΑ, 2012, 98′)

«Good»
ΕΡΤ2, 21.50
Γερμανία, τέλη δεκαετίας 1930, στο παρά πέντε του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο καλός και τίμιος καθηγητής Γερμανικής Λογοτεχνίας Τζον Χάλντερ ζει με τη νευρωτική σύζυγό του, τα απαιτητικά παιδιά τους και τη μητέρα του που πάσχει από γεροντική άνοια. Ο Χάλντερ, ένας πραγματικά «καλός» και πράος άνθρωπος, προσπαθεί να ξορκίσει τα στοιχειά της προσωπικής του ζωής μέσα από το βιβλίο του που επιχειρηματολογεί υπέρ της παρηγορητικής ευθανασίας και το οποίο ξαφνικά βρίσκει θέση σε μια λίστα αναγνωσμάτων, προορισμένων να υποστηρίξουν την προπαγάνδα των ναζιστών. (Αγγλία / Γερμανία, 2008, 90′)

HeliosPlus