Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Σούπερ Λιγκ
Πανιώνιος – Ολυμπιακός
Novasports2HD, 20.30
Ενα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Ψυχαγωγική εκπομπή
«Jenny Jenny»
AΝΤ1, 10.45
H παρέα του «Jenny Jenny» μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και θα μας κρατάει την πιο «σπιτική» συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Θέματα διατροφής, ψυχολογίας, μόδας, βιβλία, ταινίες, αθλητισμός, ομορφιά, υγεία, σχέσεις, εργασία, προτάσεις για διασκέδαση και αποδράσεις, καθώς και συνεντεύξεις δεν θα λείπουν από τη σκαλέτα της εκπομπής.

Ξένες ταινίες
«Δύο εβδομάδες προθεσμία»
(Two weeks notice)

Alpha, 21.00
Μια νέα, ευφυής, όμορφη δικηγόρος και παθιασμένη ακτιβίστρια για το περιβάλλον εργάζεται ως νομική σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων της Νέας Υόρκης. Ενας γοητευτικός αλλά εγωκεντρικός και ανεύθυνος 35άρης εκατομμυριούχος τη χρησιμοποιεί περισσότερο ως προσωπική βοηθό του και «νταντά» παρά ως επαγγελματία συνεργάτη. Αφού τόσο καιρό εκείνη ανεχόταν τα πάντα, από τις ιδιοτροπίες του ως το διαζύγιό του, αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να πάρει το αίμα της πίσω. (ΗΠΑ, 2002, 93′)

«Το αόρατο σημάδι»
(An invisible sign)
Star, 01.45
Οταν η Μόνα Γκρέι ήταν παιδί, στράφηκε στα μαθηματικά, μετά την ασθένεια του πατέρα της. Είκοσι ετών πλέον, διδάσκει μαθηματικά και προσπαθεί να βοηθήσει τους μαθητές της να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα. Η ιδιαίτερη παιδική ηλικία της την έχει κάνει απόμακρη και αρκετά «δύσκολη» στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Οταν ένας συνάδελφός της, ο Μπεν, της δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον, αρχικά τον απορρίπτει και αφοσιώνεται στη φροντίδα της Λίζα. Μιας μικρής μαθήτριας, της οποίας η μητέρα μάχεται με τον καρκίνο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Μόνα ανακαλύπτει την αξία της αγάπης και σύντομα η επιμονή του Μπεν ανταμείβεται. (ΗΠΑ, 2010, 87′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.