Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις
NOVAsports2HD, 21.15
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 1η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.


Ξένες ταινίες
«Κινγκ Κονγκ»
(King Kong)


Star, 22.00
Ο Πίτερ Τζάκσον υποκλίνεται στον παραγωγής 1933 «Κινγκ Κονγκ» με μια τρίωρη, χορταστική εκδοχή για τον διασημότερο γορίλα του κινηματογραφικού θεάματος. Με τους Εντριαν Μπρόντι, Ναόμι Γουότς και Τζακ Μπλακ. (ΗΠΑ / Γερμανία / Νέα Ζηλανδία, 2005, 170′)
«Kill Bill – Volume 1»
ΣΚΑΪ, 23.15
Το πρώτο μέρος του «Kill Bill», μιας κλασικής ιστορίας εκδίκησης, με την Ούμα Θέρμαν στα ίχνη του πρώην εργοδότη της, είναι ο φόρος τιμής του Κουέντιν Ταραντίνο στις ταινίες καράτε που καταβρόχθιζε όταν εργαζόταν στα βιντεοκλάμπ. (ΗΠΑ, 2003, 99′)
«Πεθερικά της συμφοράς»
(Meet the Fockers)


ΑΝΤ1, 00.15
Μεγάλες συμφορές περιμένουν τον νοσοκόμο Γκρεγκ Φόκερ. Ο Τζακ Μπερνς, ο σεμνότυφος πεθερός του και πρώην πράκτορας της CIA, τον πληροφορεί πως είναι καιρός να γνωρίσει τους ασυνήθιστους γονείς του. Οι οικογενειακές σχέσεις οδηγούνται ξανά σε ξέφρενες καταστάσεις και παρεξηγήσεις, καθώς οι γονείς του Γκρεγκ είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες από τον δύστροπο Τζακ. (ΗΠΑ, 2004, 108′)
«Διπλή δύναμη»
(Double team)
Mega, 01.10
Ο καλύτερος άνδρας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, που έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει τη ζωή κοντά στην όμορφη σύζυγό του, επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βοηθήσει στη σύλληψη του πιο επικίνδυνου τρομοκράτη στον κόσμο. Ο ερχόμενος από το Χονγκ Κονγκ σκηνοθέτης Τσούι Χαρκ, ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες του κινηματογράφου εκεί, παίζει διασκεδαστικά με αυτές τις αναληθοφάνειες, ενώ καταφέρνει να δώσει υπόσταση στην ταινία χάρη στη βιρτουόζικη σκηνοθεσία του. (ΗΠΑ, 1997, 89′)

HeliosPlus