Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ενας λαχνός φέρνει αναστάτωση στους Τριαντάφυλλους. Ο Μενέλαος κερδίζει κάποια μαθήματα φωνητικής, τα οποία όμως δεν θέλει να κάνει. Η Αλεξάνδρα, που χαίρεται όμως στην ιδέα να μελετήσει όπερα, καλεί τον δάσκαλο στο σπίτι για εκείνη. Αλλά το δώρο δυστυχώς αφορά τελικά μόνο σε μαθήματα μιούζικαλ, πράγμα που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ή μήπως όχι; Γιατί απ’ ό,τι φαίνεται τα αγόρια Τριανταφύλλου πιστεύουν πως είναι και οι τρεις τεράστια ταλέντα στο τραγούδι. Πυρετώδεις προετοιμασίες, ανταγωνισμοί, βεντετιλίκια και τραγουδιστικές επιλογές που προφανώς θα τους εκθέσουν. Ποιος όμως θα κάνει τελικά τη διαφορά και θα κερδίσει πρόταση μέχρι και να ανέβει στη σκηνή;

Ξένες ταινίες
«Το τελικό χτύπημα»


(Contraband)
Star, 22.00
Ο Κρις έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια το εγκληματικό παρελθόν του ως λαθρεμπόρου. Τώρα κερδίζει λεφτά δουλεύοντας ως υπάλληλος εταιρείας security για να συντηρήσει τη γυναίκα και το παιδί του. Οταν όμως ο κουνιάδος του μπλέκει άσχημα με έναν αδίστακτο έμπορο ναρκωτικών, τον Μπριγκς, ο Κρις αναγκάζεται να επιστρέψει στην παρανομία για να τακτοποιήσει το χρέος του κουνιάδου του και να προστατέψει την οικογένειά του, που απειλείται. Η ταινία είναι remake της ισλανδικής ταινίας «Reykjavik – Rotterdam», που αποτέλεσε την επίσημη πρόταση της Ισλανδίας για τα βραβεία Oscar του 2009. (ΗΠΑ/Βρετανία/Γαλλία, 2012, 100′)

«Κώδικας Da Vinci»
(The Da Vinci code)
Mega, 23.00
Ενας διάσημος αμερικανός καθηγητής Ιστορίας (Τομ Χανκς) καλείται στο Μουσείο του Λούβρου για την εξιχνίαση των ακατάληπτων συμβόλων που άφησε πίσω του ο δολοφονημένος έφορος του Μουσείου. Καλοφτιαγμένη κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν από τον Ρον Χάουαρντ. (ΗΠΑ, 2006, 92′)

HeliosPlus