Η Σαράποβα «επέστρεψε» για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Για πρώτη φορά από τότε που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, η Μαρία Σαράποβα εμφανίστηκε σε ένα γήπεδο και έπαιξε τένις. Φυσικά, οι δύο αγώνες στους οποίους έλαβε μέρος, δεν ήταν στο πλαίσιο κάποιας επίσημης διοργάνωσης, καθώς παραμένει ακόμη τιμωρημένη μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο, αλλά ήταν στο Λας Βέγκας, στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, για να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει ο Έλτον Τζον, για την καταπολέμηση του Aids.

Για πρώτη φορά από τότε που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, η Μαρία Σαράποβα εμφανίστηκε σε ένα γήπεδο και έπαιξε τένις.

Φυσικά, οι δύο αγώνες στους οποίους έλαβε μέρος, δεν ήταν στο πλαίσιο κάποιας επίσημης διοργάνωσης, καθώς παραμένει ακόμη τιμωρημένη μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο, αλλά ήταν στο Λας Βέγκας, στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, για να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει ο Έλτον Τζον, για την καταπολέμηση του Aids.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα, το ότι είμαι πάλι μέσα στο γήπεδο», δήλωσε η 29χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια. «Έχουν περάσει περίπου επτά μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξα μπροστά σε θεατές. Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την πρόσκληση. Είναι η πρώτη φορά που με καλούν εδώ και είμαι ενθουσιασμένη».

Η Σαράποβα έπαιξε μαζί με τον παλιό θρύλο του τένις Τζον ΜακΕνρόου, απέναντι στην Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και τον Άντι Ρόντικ. Νίκησαν και η ίδια ήταν εντυπωσιακή, κερδίζοντας κάθε φορά το χειροκρότημα του κόσμου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.