Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός
ΕΡΤ1, 22.00
Η αναμέτρηση ανοίγει την αυλαία της νέας Ευρωλίγκας. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ αλλάζει και υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερο θέαμα και σασπένς με το νέο σύστημα που θα διεξαχθεί.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Ο Αχιλλέας αμφισβητεί όσα αποκαλύφθηκαν, αλλά χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν η Αιμιλία τού δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Ο Βλάσης, αντίθετα, στο άκουσμα της νέας του ταυτότητας ξεχνά στη στιγμή πατέρα, σύντροφο, φίλους, γειτονιά και ασχολείται μόνο με την καινούργια χλιδάτη ζωή που του προσφέρεται απλόχερα. Η Φαίη και ο Δαμιανός συνειδητοποιούν ότι όλα τα σχέδιά τους για την αρπαγή της εταιρείας καταρρέουν και η Ρενάτα ότι καταρρέει η σχέση της με τον Βλάση τώρα που τον περιμένουν μεγαλεία και πλούτη. Η Αιμιλία δεν πτοείται από τις απειλές του Αχιλλέα και είναι έτοιμη να προσφέρει στον Βλάση ό,τι έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια.


Ξένη ταινία
«Ενας για όλες»


(Good luck Chuck)
Mega, 23.00
Ο Τσάρλι, ένας επιτυχημένος 35άρης οδοντίατρος, διαπιστώνει ότι μια συνομήλική του σε ένα σχολικό διαγωνισμό στον οποίο είχε λάβει μέρος τον καταράστηκε ώστε κάθε γυναίκα με την οποία κάνει έρωτα να παντρεύεται τον επόμενο άνδρα που γνωρίζει. Η φήμη του ως άνδρα με «τυχερή γοητεία» κάνει τις γυναίκες να τον κυνηγούν απροκάλυπτα. Ο Τσάρλι το διασκεδάζει, μέχρι τη στιγμή όμως που γνωρίζει την Καμ και την ερωτεύεται σφόδρα. Θα την κυνηγήσει αλλά σύντομα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, διότι αν ισχύει η «τυχερή γοητεία» του υπάρχει κίνδυνος να τη χάσει. Πρέπει επειγόντως να βρει τρόπο να σπάσει την κατάρα προτού χάσει τη γυναίκα των ονείρων του. (ΗΠΑ, 2007, 96′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.