Εκπομπή

«Μηχανή του χρόνου»
ΕΡΤ1, 17.00
Ιστορίες από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μέσα από μαρτυρίες και φωτογραφικά ντοκουμέντα σε δύο εκπομπές. Στο πρώτο μέρος ξετυλίγονται τα πρώτα χρόνια, ως το 1966, όταν η πόλη έστρωνε το κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ελληνικού σινεμά. Με τον Χρίστο Βασιλόπουλο.
Τηλεπαιχνίδι

«Quizdom the show»
Alpha, 20.00
Γρήγορο, έξυπνο, απρόβλεπτο, ανανεωμένο. Το «Quizdom Τhe Show» με τον Λάμπρο Φισφή επιστρέφει στον Alpha τα Σαββατοκύριακα.
Ξένη σειρά

«Perception»
Σκάι, 20.00
Η νέα αστυνομική σειρά δεν ασχολείται μόνο με τη διαλεύκανση εγκλημάτων αλλά μας βάζει και στο μυαλό μιας πραγματικής ιδιοφυΐας. Πρόκειται για τον δρα Ντάνιελ Πιρς, νευρολόγο και καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος διαθέτει τη δική του, τελείως ιδιαίτερη οπτική των πραγμάτων. Μια πρώην φοιτήτριά του, η οποία τώρα εργάζεται ως πράκτορας του FBI, τον προσεγγίζει ύστερα από χρόνια για να του ζητήσει να θέσει τα ταλέντα του στην υπηρεσία της επίλυσης των πιο ιδιαίτερων υποθέσεων.
Ξένες ταινίες

«Οι μεγάλοι 2» (Grown ups II)
Mega, 21.00
Οι άντρες δεν μεγαλώνουν ποτέ ή αλλιώς boys will be boys. Κλασική, ατόφια αμερικανική κωμωδία, με Ανταμ Σάντλερ και λοιπούς κωμικούς. Ενα all star cast που προσφέρει αφόρητες στιγμές γέλιου. (ΗΠΑ, 2013, 101′)

«Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά» (Harry Potter and the chamber of secrets)
Star, 01.00
O δεύτερος «Χάρι Πότερ» μοιάζει με συρραφή γεγονότων που κόπηκαν από την πρώτη ταινία, γι’ αυτό και είναι ο πιο αδύναμος όλων. Φυσικά, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία για τους φαν του ήρωα της συγγραφέως Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ, τον οποίο υποδύεται ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, δίπλα στους ενηλίκους Κένεθ Μπράνα, Ρίτσαρντ Χάρις και Μάγκι Σμιθ. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2002, 145′)

HeliosPlus