Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ξένες ταινίες

«Ο χαμένος κόσμος: Jurassic Park»
Alpha, 21.00
Οταν η φαντασία του Στίβεν Σπίλμπεργκ καλπάζει, οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στη Γη. Τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή του νησιωτικού πάρκου δεινοσαύρων, ο εμπνευστής του Τζον Χάμοντ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον εκκεντρικό επιστήμονα Ιαν Μάλκολμ ότι υπάρχει και δεύτερο νησί που φιλοξενεί… δεινοσαύρους! Δεύτερο μέρος της θρυλικής σειράς ταινιών, οι οποίες άλλαξαν ριζικά το είδος της περιπέτειας φαντασίας και έσπασαν τα ταμεία. (ΗΠΑ, 1997, 129′)
«The Town»
Star, 23.00
Το Τσαρλστάουν στη Βοστώνη είναι μια συνοικία γνωστή για την υψηλή της εγκληματικότητα. Ο Νταγκ, ένας ληστής τραπεζών με τη δική του συμμορία, κατάγεται από αυτή την περιοχή και συνεχίζει την παράδοσή της. Κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ληστείας παίρνουν όμηρο τη διευθύντρια μιας τράπεζας. Μόλις ξεφεύγουν την αφήνουν ελεύθερη αλλά λίγο αργότερα ανακαλύπτουν πως η κοπέλα μένει στην ίδια γειτονιά της Βοστώνης με αυτούς. (ΗΠΑ, 2010, 114′)
«Τζέρι Μαγκουάιρ» (Jerry Maguire)
Mega, 23.40
Ο Τζέρι Μαγκουάιρ, ένας γοητευτικός ατζέντης αθλητών, βρίσκεται στην κορυφή της επιτυχίας. Ενα βράδυ όμως, πάνω σε μια κρίση επαγγελματικής συνείδησης, συντάσσει έναν οδηγό δεοντολογίας στον οποίο υποστηρίζει ότι ο ατζέντης πρέπει να μην έχει πρωταρχικό στόχο το κυνήγι του χρήματος αλλά την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων με τους πελάτες του. Για τον λόγο αυτόν ο Τζέρι απολύεται από τα αφεντικά του και προσπαθεί να στήσει το δικό του γραφείο έχοντας μοναδικό υπαλληλικό προσωπικό μια λογίστρια και θαυμάστριά του –διαζευγμένη και μητέρα –και έναν μόνο πελάτη, τον Ροντ Τίντουελ, δευτεροκλασάτο παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος επιθυμεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα με αμοιβή τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια. (ΗΠΑ, 1996, 132′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.