Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ελληνική σειρά



«Προδοσίες»
Σκάι, 19.00
Η Μυρτώ βρίσκεται στο χειρουργείο εν μέσω αντιξοοτήτων, με συμπαραστάτη τον Παύλο, ενώ ο Στέφανος στη Βηρυττό προσπαθεί να εξηγήσει τη σχέση του Αρη με τη Ζωή. Η Μαρίνα, μόνη στο εξοχικό, δέχεται μια παράξενη επίσκεψη από τη Λούσι και τον Πέτερ. Η Λούσι την αναγκάζει να πει ψέματα στον Μάρκο, έτσι η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Η Λούσι και ο Πέτερ συνεχίζουν τη συνωμοσία, ενώ οι επιπλοκές στο πλοίο γίνονται επικίνδυνες. Παυλίδης και Ανδρέας παίρνουν με το μέρος τους τον Αντρέι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Ξένες ταινίες



«Σημείο υπεροχής» (Vantage point)


Mega, 21.15
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας και ενώ πρόκειται να εκφωνήσει λόγο σε μια πλατεία ο πρόεδρος των ΗΠΑ (Γουίλιαμ Χερτ) πυροβολείται. Το τι μπορεί να συνέβη το μαθαίνουμε μέσα από το «βλέμμα» διαφορετικών προσώπων, το καθένα από τα οποία έπαιξε ρόλο (ηθελημένα ή αθέλητα) στο συμβάν. Το «Ρασομόν» του Ακίρα Κουροσάβα ως χορταστικό θρίλερ με ανεβασμένη αδρεναλίνη και τους Ντένις Κουέιντ, Μάθιου Φοξ, Φόρεστ Γουίτακερ και Σιγκούρνεϊ Γουίβερ σε μοιρασμένους ρόλους. Σκηνοθεσία: Πιτ Τράβις. (ΗΠΑ, 2008, 90′)

«Η κυρία και ο μποξέρ» (Against the ropes)


ANT1, 23.15
Η Τζάκι Κάλεν ήταν μία από τις πιο διάσημες μάνατζερ στον κόσμο της επαγγελματικής πυγμαχίας. Δυναμική και αποφασιστική, η Τζάκι «έχτισε» μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο της πυγμαχίας. Με τη βοήθεια του προπονητή Φέλιξ Ρέινολντς ανέλαβε την εκπαίδευση του Λούθερ Σόου, του πρώτου πυγμάχου της, που κατάφερε να τον αναδείξει σε πρωταθλητή. Τελικά χώρισε τον σύζυγό της και μετακόμισε στο Λος Αντζελες για να αναλάβει τη διεύθυνση της Διεθνούς Ομοσπονδίας της Γυναικείας Πυγμαχίας. (ΗΠΑ, 2004, 111′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.