Ποδόσφαιρο, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ελλάδα – Κύπρος
OTEsport1HD, 21.45
Στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Κύπρο.


Ξένες ταινίες


«Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία»


(Asterix et Obelix: Αu service de sa majeste)


Star, 22.00
Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο προκειμένου να βοηθήσουν τη βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Εξαλλος ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σε ένα τρελό κυνηγητό για να αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη. (Γαλλία / Ισπανία / Ιταλία / Ουγγαρία, 2012, 102′)
«Top five»
AΝΤ1, 00.15
O Αντρέ Αλεν είναι ένας επιτυχημένος κωμικός και αστέρι του κινηματογράφου, η τελευταία δουλειά του οποίου κατακεραυνώθηκε από την κριτική της εφημερίδας «New York Times». Εν τω μεταξύ, η μνηστή του θέλει τη βοήθειά του με το ριάλιτι σόου της, ενώ ο ατζέντης του απλώς θέλει να βγάλει ένα νέο μπλοκμπάστερ. Αντί αυτού, ο Αντρέ αποφασίζει να κάνει ένα σοβαρό ντοκιμαντέρ για την επανάσταση της Αϊτής με τη βοήθεια μιας γοητευτικής δημοσιογράφου. (ΗΠΑ, 2014, 102′)
«Μην κοιτάξεις πίσω»
(Ne te retourne pas)


ΕΡΤ1, 01.30
Η Ζαν είναι συγγραφέας, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών η οποία σε ανύποπτο χρόνο αρχίζει να βιώνει διάφορες αλλαγές στον εαυτό της. Οι οικείοι της το αποδίδουν στο στρες που έχει λόγω του νέου της βιβλίου, όμως η αλήθεια δεν είναι τόσο απλή. Με τις Σοφί Μαρσό και Μόνικα Μπελούτσι. (Γαλλία / Ιταλία / Λουξεμβούργο / Βέλγιο, 2009, 111′)

HeliosPlus