Γ. Αμυράς: «Οι δικαστικοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο, στα δύσκολα, να στρίβουν στη γωνία»

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γιώργος Αμυράς, μίλησε στους Νότη Παπαδόπουλο και Μάκη Προβατά για τους δικαστικούς, την Κεντροαριστερά, το μέλλον του κόμματός του, την κυβέρνηση και τις σπατάλες στον κρατικό προϋπολογισμό

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γιώργος Αμυράς, μίλησε στους Νότη Παπαδόπουλο και Μάκη Προβατά για τους δικαστικούς, την Κεντροαριστερά, το μέλλον του κόμματός του, την κυβέρνηση και τις σπατάλες στον κρατικό προϋπολογισμό. {{{ audio1 }}}

Για τους δικαστικούς

«Οι δικαστικοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο στα δύσκολα να κάνουνε όπως φαίνεται στην άκρη, να στρίβουν στη γωνία, και στα άλλα, στα δικά τους, να παίρνουν αποφάσεις για να ενισχύσουν τον εαυτό τους. Τώρα, οι κυβερνήσεις από κει και πέρα, τρέχουν πίσω από δικαστικούς, τρέχουν πίσω από διάφορες άλλες ομάδες. Δεν είναι κάτι καινούριο».

Για την Κεντροαριστερά

«Η κουβέντα των δύο χώρων, εξαρχής ξεκίνησε λάθος. Και οι δύο πλευρές έχουν ευθύνη, και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, ξεκίνησαν αυτή τη κουβέντα με όρους καχυποψίας και ο ένας να καρφώνει τον άλλο. Ε, δεν γίνονται έτσι οι δουλειές».

Για το μέλλον του κόμματος του

«Εμείς συνεχίζουμε μόνοι μας, μόνοι μας και ωραίοι και ας είμαστε και μικροί».

Για την κυβέρνηση

«Οι περισσότεροι λένε, εντάξει, τα έχουμε κάνει μούσκεμα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, εδώ θα πάμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Το ξέρουνε και οι ίδιοι οι περισσότεροι, μην κοιτάτε που βγαίνουνε και λένε το ποίημα, έχουν το non paper μπροστά και παπαγαλίζουνε τα γνωστά και τα γνωστά, μία δύσκολη συμφωνία, υπερήφανη διαπραγμάτευση, και διάφορες τέτοιες αριστερές μπούρδες».

Για τις σπατάλες στον κρατικό προϋπολογισμό

«Είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα, εμμέσως να πριμοδοτούμε από τον κρατικό προϋπολογισμό, με 800 εκατ. το χρόνο, ένα ΕΚΑΣ, 400 νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και δημοσίου δικαίου, τα οποία ούτε απογράφονται, ούτε κάνουν απολογισμό των χρημάτων τους; Και αυτοί οι οργανισμοί, έχουνε 11μελή διοικητικά συμβούλια και από έναν μέχρι δύο εργαζόμενους».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.