Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Αρετή και ο Βαγγέλης μαθαίνουν για το τρακάρισμα του Παύλου και σπεύδουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει γίνει. Η Αγάπη ανακαλύπτει ότι ο Φίλιππος πήγε τη Λένια στο σπίτι του Παύλου χωρίς την άδειά της και γίνεται έξαλλη μαζί του. Για πρώτη φορά μαθαίνουμε την αλήθεια και βλέπουμε με ποιον τρόπο ο Στέργιος κατέληξε στην αναπηρική καρέκλα.

Ξένες ταινίες
«Chef»


Alpha, 21.50
Ο Καρλ Κάσπερ είναι ο επικεφαλής σεφ ενός γκουρμέ εστιατορίου της Καλιφόρνιας που, παρά τη δυνατή σχέση του με το προσωπικό, δεν τα πάει το ίδιο καλά και με τον ιδιοκτήτη. Οταν μια κακή κριτική από τον διακεκριμένο κριτικό εστιατορίων Ράμσεϊ Μισέλ προκαλέσει την έκρηξη του Καρλ και γίνει viral στο Τwitter, ο Καρλ απολύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι, κοντά στην πρώην γυναίκα του Ινέζ και το παιδί του, με τους οποίους τελευταία είχε αποξενωθεί. Η καριέρα του έχει καταστραφεί, όμως η Ινέζ έχει μια πρωτότυπη ιδέα: να στήσει μια κινούμενη καντίνα και να διασχίσει τη χώρα προσφέροντας γκουρμέ φαγητό με τους δικούς του όρους. Σύντομα όλοι θα μάθουν ότι η… εκδίκηση δεν είναι μόνο ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αλλά μπορεί να προσφέρεται και σε καντίνα. (ΗΠΑ, 2014, 104′)

«Django ο τιμωρός»


(Django unchained)


Mega, 23.00
Γουέστερν εκδίκησης μέσω του οποίου ο Κουέντιν Ταραντίνο υποκλίνεται στα πολυαγαπημένα του «σπαγκέτι» γουέστερν. H ταινία περιέχει ιδέες από πολλές ταινίες του είδους, αλλά το αποτέλεσμα έχει το αποτύπωμα Ταραντίνο και δεν χορταίνεις να το βλέπεις. Αλησμόνητος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον ρόλο ενός μοχθηρού ρατσιστή δίπλα στους Τζέιμι Φοξ (Django), Κρίστοφ Βαλτς (βραβείο Oσκαρ β’ ρόλου) και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. (ΗΠΑ, 2012, 165′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.