Ν. Ανδρουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και ο κόσμος θέλει μία λύση προοδευτική»

Την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου, ο Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στον Βήμα fm, για την Κεντροαριστερά, το χρέος και για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης

Την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου, ο Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλά στους Νότη Παπαδόπουλο και Μάκη Προβατά, για την Κεντροαριστερά, το χρέος και για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης.{{{ audio1 }}}

Για το χρέος

«(Η δήλωση) του κ. Μοσκοβισί, ήταν επί της ουσίας, υλοποιήστε τις δεσμεύσεις σας και θα συζητήσουμε το χρέος. Αυτό ήταν η ομιλία του. Στις 9 σελίδες ομιλίας, για το χρέος, είναι μόνο 3 γραμμές: κάντε όλα αυτά των εννιά σελίδων και θα συζητηθεί το χρέος βάσει της συμφωνίας που υπάρχει από το 2012».

Για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης

«Όταν εσύ θέλεις όλα αυτά τα 27 κράτη να έχουν μία άποψη και εσύ δεν μπορείς να έχεις σε 4 κόμματα, μία άποψη, όταν αυτό αφορά τη χώρα σου, εγώ το θεωρώ μεγαλύτερο πρόβλημα. Τι περιμένουμε; Να ομογενοποιηθεί η Ευρώπη; Δηλαδή εγώ δεν μπορώ πια να περιμένω πότε όλοι αυτοί θα αλλάξουνε μυαλό ή πότε θα συνεννοηθούν 27 κράτη για να λύσουν μεγάλα Ευρωπαϊκά θέματα. Ας έχουμε εμείς μία καθαρή εθνική στρατηγική.».

Για την Κεντροαριστερά

«Μακάρι να βγει, εγώ το έχω πει πολλές φορές, μακάρι να γίνει μια συνεννόηση, όλων αυτών των κομμάτων, των πολιτικών παικτών να υπάρξει αυτή η προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και ο κόσμος θέλει μία λύση προοδευτική ώστε να έχει μία επιλογή στις επόμενες εκλογές».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.