Την Τρίτη 04 Οκτωβρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό, για τον κ. Τόσκα, το ενδεχόμενο εκλογών και τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, ανήμερα των γενεθλίων της Ν.Δ.{{{ audio1 }}}

Για τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, ανήμερα των γενεθλίων της Ν.Δ.

«Μάλλον είναι εκτός θέματος. Αυτό είναι δεδομένο και αυτόνοητο(το θέμα της συναίνεσης). Δεν νομίζω να έχει να κάνει με τη σημερινή ημέρα ή με οποιαδήποτε αναφορά. Θα έλεγα ήταν τελείως άκαιρο».

Για το ενδεχόμενο εκλογών

«Βρισκόμαστε σε μια προεκλογική περίοδο. Έτσι κινούνται όλοι οι βουλευτές και περιφερειακά έτσι έχουν τα πράγματα».

Για τον κ. Τόσκα

«Ο κ. Τόσκας κατά τη δήλωση του πρωθυπουργού, με τον τρόπο που το έκανε διότι και αυτός γνώριζε και αυτός τις δικές του ευθύνες, αν έδωσε προηγούμενως εντολές διαφορετικές, σε ότι αφορά το σχεδιασμό, την αντιμετώπιση αυτών, βεβαίως έχει και ευθύνη ο πρωθυπουργός και βεβαίως κατ’ επέκταση, αν έδωσε εντολές και ο υπουργός και βεβαίως θα έπρεπε να ζητήσει την παραίτησή του. Θα είναι τελικά το θύμα και αυτός του επόμενου ανασχηματισμού, διότι είναι και απαίτηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχουμε δημιουργήσει δύο άβατα ένα άβατο της Ηρώδου Αττικού, διότι δεν πλησιάζει πολίτης και ένα των Εξαρχείων, διότι δεν πλησιάζει αστυνομικός».