H εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY (P4), μέλος του Ομίλου Olympia στην Πολωνία, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, τιμήθηκε με τη διάκριση «Εταιρεία της Χρονιάς» για το 2015 κατά τη διάρκεια του 26ου Οικονομικού Φόρουμ Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στο οποίο παρευρέθησαν ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Beata SzydIo, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Mateusz Morawiecki, πλήθος υπουργών, καθώς και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orban. Η εταιρεία απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση και επιλέχθηκε από όλες τις εταιρείες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ως Εταιρεία της Χρονιάς. Σηματοδοτεί δε την πρώτη διάκριση για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην ιστορία του θεσμού.
Με ρυθμούς-ρεκόρ


«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στα εκατομμύρια των πελατών που έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες μας και στους οκτώ χιλιάδες εργαζομένους που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες σε καθημερινή βάση» δήλωσε ο Jorgen Bang-Jensen, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, κατά την παραλαβή του βραβείου. «Το 2015 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για την PLAY. Αποδείξαμε ότι η νεαρότερη εταιρεία του κλάδου στην Πολωνία ήταν ικανή να αναπτυχθεί με ρυθμούς-ρεκόρ».
Επιτυχημένη χρονιά


Η Επιτροπή Προγράμματος του Οικονομικού Φόρουμ στην Krynica απονέμει βραβεία από το 1999 σε 4 άτομα και επιχειρήσεις της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που ξεχώρισαν για τις δραστηριότητές, την αποδοτικότητα και τα επιτεύγματά τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Πέρα από τη διάκριση «Εταιρεία της Χρονιάς», βραβεία απονεμήθηκαν επίσης στις κατηγορίες: «Πρόσωπο της Χρονιάς», «Ειδικό Βραβείο» και «Νέα Κουλτούρα της Νέας Ευρώπης».
Το 2015 αποτέλεσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την PLAY καθώς αυξήθηκαν τόσο τα οικονομικά της μεγέθη όσο και η βάση συνδρομητών της, ενώ το μερίδιό της στην αγορά ξεπέρασε το 25%. Μεταξύ άλλων, η επιτροπή που εξέτασε τις υποψηφιότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας αναγνώρισε το γεγονός ότι η PLAY απέκτησε 14,15 εκατομμύρια πελάτες σε μόλις οκτώ χρόνια.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ