Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»


ΑΝΤ1, 20.00
Το «Μπρούσκο» επιστρέφει με τον 4ο κύκλο του. Ο 3ος κύκλος της ρομαντικής αλλά και παθιασμένης ιστορίας των δύο νέων, του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, που θυμίζει τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, έκλεισε με ένα διπλό επεισόδιο με φόντο την παραδοσιακή γιορτή του Κλήδονα και τους ήρωες να ζουν συναρπαστικές στιγμές σε ένα γλέντι που έκρυβε μυστικά και εκπλήξεις. Στον 4ο κύκλο ένας ανεξιχνίαστος φόνος κυριαρχεί στη ζωή των βασικών ηρώων. Ερωτήματα όπως η ταυτότητα του θύματος, αλλά και αν πρόκειται για ατύχημα ή φόνο θα απασχολήσουν τους ήρωες στην αρχή της σεζόν.


Ξένες ταινίες
«Ντεσπεράντο»


(Desperado)
Mega, 23.40
Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκες, ο σκηνοθέτης που χαρακτηρίστηκε «νέα ελπίδα του Χόλιγουντ», φτιάχνει τη συναρπαστική συνέχεια του «Ελ Μαριάτσι», της ταινίας που τον εκτόξευσε στον χώρο του μύθου, δίνοντάς της μια άλλη διάσταση. Ενας μοναχικός άνδρας φτάνει σε μια ήσυχη κωμόπολη του Μεξικού. Είναι ένας «μαριάτσι» (κιθαρίστας-τραγουδοποιός). Η θήκη της κιθάρας του όμως κρύβει μια μοναδική συλλογή αυτόματων πυροβόλων όπλων. Και αυτό επειδή, σε αντίθεση με αυτό που θέλει να δείχνει, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον έμπορο ηρωίνης που στάθηκε αιτία να δολοφονηθεί η αγαπημένη του… (ΗΠΑ, 1995, 102′)
«Skyline»


Alpha, 24.00
Το ταξίδι του Τζάροντ και της Ιλέιν στη Νότια Καλιφόρνια ξεκινά ως απλή απόδραση Σαββατοκύριακου για το πάρτι γενεθλίων ενός φίλου. Ολα όμως θα αλλάξουν μετά τα μεσάνυχτα, όταν στον ουρανό φανεί ένα εκτυφλωτικό φως που έρχεται από άγνωστη πηγή, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο Ηλιος ανατέλλει δύο ώρες νωρίτερα. (ΗΠΑ, 2010, 97′)

HeliosPlus