Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Η τηλεοπτική παρέα του Alpha, που μας συστήθηκε ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2013, εφέτος θα μεγαλώσει. Η «Μουρμούρα» αυξάνεται, αλλά πάντα με τη γνωστή συνταγή: την απόλυτη τρέλα των ηρώων της. Τέταρτη σεζόν, λοιπόν, με τέσσερα ζευγάρια. Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας χαρίσουν τη δική τους μουρμούρα. Από την άλλη, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων.
«Τα πέντε κλειδιά»
ΑΝΤ1, 22.15
Το νέο ερωτικό θρίλερ του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα με ένα διπλό συγκλονιστικό επεισόδιο. Η Κυβέλη και ο Ορέστης γυρίζουν από το Μιλάνο όπου έχουν πάει για δουλειές του Ορέστη. Εκείνη βιάζεται να πάει στο κρυφό ραντεβού που έχει κάθε Τρίτη και Πέμπτη σε ένα σπίτι έξω από την πόλη, όπου μένει η κόρη της η Μαργαρίτα με την νταντά της, την Κατερίνα. Κανένας δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Οταν φτάνει η Κυβέλη εκεί διαπιστώνει με τρόμο ότι το παιδί το έχουν απαγάγει. Ποιος το έχει κάνει αυτό και τι θα της ζητήσουν για να την πάρει πίσω;


Ξένες ταινίες
«Εκρηξη αδρεναλίνης»


(Premium rush)


Mega, 23.00
Ενενήντα ένα λεπτά από έντονες ορθοπεταλιές στους δρόμους του Μανχάταν. Ενας ταχυδρόμος με ποδήλατο αναλαμβάνει να μεταφέρει έναν φάκελο που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως, γίνεται στόχος για έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα τον κυνηγήσει σε όλη την πόλη μέχρι να σου κοπεί η ανάσα. (ΗΠΑ, 2012, 91′)

HeliosPlus