Από την Τήνο στην άλλη άκρη του κόσμου

Το καλοκαίρι του 2016 η μπύρα Νήσος της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων έκλεισε τρία χρόνια παραγωγής και διάθεσης στην αγορά. Λόγω της μεγάλης ζήτησης στην εσωτερική αγορά που εξαντλεί την παραγωγή της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, οι εξαγωγές παραμένουν στοχευμένες και περιορισμένες στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Βέλγιο, όπως και στην αγορά της μακρινής Αυστραλίας, όπου η ΝΗΣΟΣ αναπτύσσεται σταθερά.

Οι νέες συσκευασίες 6 pack που δημιουργήθηκαν για την αυστραλέζικη αγορά λειτουργούν σαν πρεσβευτές της Τήνου και των Κυκλάδων προσκαλώντας τους Αυστραλούς φίλους της ΝΗΣΟΣ σε ένα νοητό ταξίδι στην καρδιά του Αιγαίου. Το δημιουργικό υπογράφει ο σταθερός συνεργάτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων Rob Snow.

Αναζητήστε τις μπίρες ΝΗΣΟΣ Pilsner, ΝΗΣΟΣ Organic, All Day Lager, ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ, σε φιάλη και βαρέλι, στα κεντρικά υποκαταστήματα των αλυσίδων λιανικής ΑΒ Βασιλόπουλος, Θανόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, INKA, Cash&Carry METRO, The MART, αλλά και σε κάβες και σε καταστήματα με βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα. Διαδικτυακά η ΝΗΣΟΣ διατίθεται αποκλειστικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Yoleni’s.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.