ΤαΝicenΕasy εμπλουτίζουν από την1ηΟκτωβρίουτο καθημερινό μενού τους με ένα ξεχωριστόveganκύριο πιάτο. Την ιδία στιγμή, κάθε Πέμπτη θα πραγματοποιούν ένα μεγάλοαφιέρωμαστις «Κουζίνες της Ελλάδας» συστήνοντάς μας προτάσεις που θα αναδεικνύουν τις γεύσεις κάθε περιοχής.

Η αρχή θα γίνει από τις Πέμπτες του Οκτωβρίου με τηνκουζίνα των Κυκλάδων, ενώ συνεχίσουν τον Νοέμβριομε ένα αφιέρωμαστην Ηπειρώτικη Κουζίνα, για να ακολουθήσουν πολλές ακόμα περιοχές της χώρας μας.

Ενδεικτικά, μερικά πιάτα που θα δοκιμάσουν οι ταξιδιώτες της γεύσης στα Νicenεasyείναι:

ΚυκλαδίτικηΚουζίνα

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης με χλωρό τυρί και σάλτσα μαύρου ταραμά

Κρεμμυδόπιτα Μυκονιάτικη

Αρνάκι Μαστέλο Σιφνέικο

Κόκορας κρασάτος με πετιμέζι από την Ικαρία

«Παπά γιαχνί»φιλέτο λαβράκι γιαχνί στιφάδο

Ηπειρώτικη Κουζίνα

Θρυλική πίτα μπλατσάρα Ιωαννίνων

Βλάχικη κοτόπιταΜετσόβου

Κεφτέδες φούρνου με κρεμμύδια και πράσα

Μυδοπίλαφο Πρεβέζης

Κατσικάκι με ρύζι στην γάστρα

Χοιρινό ρολό γεμιστό με καπνιστό τυρί Βερμίου σε αλμυρά κόλλυβα με μανιτάρια

Περισσότερα στο www.niceneasy.gr